Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Το Δόγμα του ΣΟΚ και η Ζωή Γεωργαντά : "Δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος"

 Σχετικό: Η ΕΛΣΤΑΤ, ο πρόεδρος και η διόγκωση του ελλείμματος
  
Αποκαλυπτική ήταν η μαρτυρία της Ζωής Γεωργαντά για την εξέταση της από την Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και την προσπάθεια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να μην διερευνηθεί η υπόθεση της ηθελημένης διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Ζωή Γεωργαντά «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση των καταγγελιών σε βάθος και να βρεθεί η άκρη. Μας έδωσαν μόνο τέσσερα λεπτά και τριάντα ερωτήσεις...». 
Πιο συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία δήλωσε ότι οι βουλευτές της επιτροπής της έθεσαν 30 περίπου ερωτήσεις τις οποίες έπρεπε να απαντήσει σε 4 λεπτά, ενώ δέχτηκε προσωπική επίθεση από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδης για θέματα που αφορούσαν την ίδια πριν από 26 χρόνια τα οποία όπως αναφέρει κατηγορηματικά η Ζωή Γεωργαντά είναι ανυπόστατα.
Μάλιστα όταν η ίδια δεν μπόρεσε για ευνόητους λόγιους να απαντήσει στις ερωτήσεις που τις έθεσαν μέσα στο χρονικό διάστημα των 4 λεπτών βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν απάντησε:

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr    

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.