Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοί στελεχώνουν τα υπουργεία;


Φάρσα στο Υπ.Παιδείας 13/09/11
 πιέστε πάνω στο link

Από μία σατιρική εκπομπή βγαίνουν πολλά συμπεράσματα...
Μετά μιλάμε για δημόσια διοίκηση και πολιτική ηγεσία.
Ασχολούμαστε για την "Διαχείριση κρίσεων στο σχολικό περιβάλλον"... πολλοί, μα πάρα πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι αναλώνουν και αναλώνονται πίσω από υπολογιστές για να προετοιμάσουν σχέδια και εκπαιδευτικά εγχειρίδια... και οι "εκλεκτοί των υπουργών" (προσωπικές επιλογές οι τοποθετήσεις) να αντιδρούν σαν νεοσύλλεκτοι εκπαιδευόμενοι.
Για φαντάσου λέει να γίνει κάτι σοβαρό σε ένα νευραλγικό υπουργείο που άπτεται της ασφάλειας ή άλλων καταστάσεων που έχουν να κάνουν με διακρατικά θέματα ή εμπλοκές!!!
Λυπάμαι ειλικρινά... από μία εντελώς αθώα φάρσα... ξεσκεπάστηκε ένας υποτίθεται σοβαρός επιτελικός μηχανισμός που έχει να κάνει με την εθνική μας παιδεία.
Αυτές είναι οι επιλογές των αρεστών και όχι των ικανών και αρίστων που υποτίθεται θα αναδείκνυαν οι OpenGov-ερνιές του αφελούς (ή συνειδητού ψεύτη) GAP.
Αρχίζω να ανησυχώ ή μάλλον καλύτερα θα συντονίζομαι καθημερινά με την εκπομπή για να ανακαλύπτω τις "τρύπες" του συστήματος της πολιτικής διοίκησης.
Και μετά σου λένε φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι που απειλούνται (δυστυχώς - πρόσεξε στο 03:30 του φωνητικού) από κάποιες κυρίες που εκφράζουν υποτίθεται  τις πολιτικές υπουργείων...

Αίσχος... τίποτα άλλο...

Νάσος

=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.