Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Mίκης Θεοδωράκης:"Ή τώρα ή ποτέ! Σήμερα είναι ήδη αργά"(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

-Όσο πολύτιμα είναι το οξυγόνο και το νερό για τη ζωή άλλο τόσο πολύτιμες για την ανθρώπινη κοινωνία είναι η Ελευθερία και η Δημοκρατία.

-Στην περίπτωση που μια πράξη της Εξουσίας θίγει τον Λαό, η απάντηση του Λαού -απολύτως νόμιμη- είναι η ανυπακοή.

-Από αυτό το μέρος που έχει μάλιστα και το συμβολικό όνομα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ», υπολογίζουν να ξεκινήσει το ξεπούλημα της χώρας μας.

-Το ερώτημα είναι «Είστε έτοιμοι να υπερασπίσετε ως το τέλος αυτή τη γη που σας ανήκει;» Κατά τη γνώμη μου ένας τρόπος υπάρχει : η κατάληψη

 και να φτιάξετε μια σκηνή και για μένα, να ρθω κι εγώ να μένω εδώ μαζί σας.

altΣε μια καταπληκτική συναυλία, μηνύματος αγώνα και δράσης, παρουσία 3.000 και πλέον παρευρισκομένων, μεταξύ των οποίων και οι Δήμαρχοι Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης και Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, πλήθος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων από τους Δήμους Αλίμου, Ελληνικού Αργυρούπολης, Γλυφάδας και όλων των πέριξ Δήμων, δόθηκε το  έναυσμα της μάχης για την υπεράσπιση του Ελληνικού από το ξεπούλημα στα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Στην ομιλία του Μίκη και την εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο πρόδερος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αντίστασης και Δημιουργίας:



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.