Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

"Έκραξαν" τον διαχρονικό γλείφτη της κάθε κυβέρνησης, μεγαλοδημοσιογράφο Υπηρεσίας του MEGA!

Από το "planet-greece"   μέσω σίβυλλα


"Έκραξαν" μεγαλοδημοσιογράφο του MEGA

Καλές οι δημόσιες σχέσεις με την κυβέρνηση, αλλά όταν είσαι διάσημος και βγαίνεις στις εκπομπές σου "βασιλικότερος του Βασιλέως", τότε πρέπει να περιμένεις και τις αντιδράσεις του κόσμου. Δεν μπορούσε να περπατήσει στην πλατεία Αριστοτέλους από τα μπουκαλάκια που του πέταγαν, ο μεγαλοδημοσιογράφος του MEGA Ιορδάνης Χασαπόπουλος, όταν τον αναγνώρισαν. Το γουχάρισμα δε, πήγε σύννεφο. Για να βλέπουν και οι...
μεγαλοδημοσιογράφοι, τι τραβάνε εξαιτίας τους, οι απλοί ρεπόρτερς των 3 και 60, που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, με τον κόσμο που διαμαρτύρεται.
Άσχετο;
E, τι να κάνουμε; Όταν εξυπηρετείς και εξυπηρετείσαι οικογενειακώς από τη δεξιά, μετά υπηρετείς τυφλά το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, βρίζοντας ανελέητα τον γΑΠ. Μετά Υπηρετείς δουλικά τη ΝΔ και τώρα το νέο ΠΑΣΟΚ και τιμητής του γΑΠ, άλλοτε ποτέ μεγάλου εχθρού σου, θα πρέπει να έχεις την υπομονή να δέχεσαι και λίγο κράξιμο από αυτούς που στην οικογένειά τους δεν είναι προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι σε καλοπληρωμένες θέσεις (ελήφθη;), ή δημοσιογράφοι Υπηρεσίας.
Το τίμημα της καλοπέρασης…
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.