Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Megaλη αβάντα στην κυβέρνηση (Βίντεο) από τα Κυβερνητικά παπαγαλάκια


 Ζήλεψαν τις επιδόσεις που έχουν τα δημοσιοκαφρικά κυβερνητικά παπαγαλάκια του Αλτερ οι σχολιαστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, προεξέχοντος του Μανώλη Καψή. Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης του ελληνικού λαού –πιπιλίζοντας την γνωστή καραμέλα περί χρεοκοπίας της χώρας (αν έχουν ήδη χρεοκοπήσει όλα τα ελληνικά λαϊκά νοικοκυριά δεν τους ενδιαφέρει)- και προστασίας του αστικού πολιτικού συστήματος, εξαπέλυσαν ένα οχετό ύβρεων απέναντι στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ και σε όσους επικαλούνται ένα κίνημα ανυπακοής στα νέα κυβερνητικά χαράτσια που επιβάλλονται στα λαϊκά στρώματα. ...




Εκτός των άλλων οι μαρκουτσοφόροι του Μεγα είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν γιατί οι επιχειρήσεις των αφεντικών τους είναι καταχρεωμένες –τα γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας- και το παντεσπάνι τους εξαρτάτε από την κυβέρνηση υπό την κάλυψη της οποίας εξακολουθούν να λειτουργούν τα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.