Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Από το «ΟΧΙ» του 1940 στο «ΟΧΙ» του 2011



Η  σύγχρονη εξέγερση των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και σε  άλλες πόλεις, ακόμα και αν υποκινείτο μερικώς από ακροδεξιά στοιχεία, δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει το όλο πολιτικό σύστημα και πρέπει να γίνει ανασχηματισμός στο Αμύνης, Προστασίας Πολίτη, Εργασίας κλπ…

Το σύγχρονο ΟΧΙ του 2011: 
ΟΧΙ στην νεοφασίστρια κ. Μέρκελ  και στο σάπιο πολιτικό σύστημα!

Διεφθαρμένε ανίκανε πολιτικέ, υπουργέ, εισαγγελέα, δικαστή, υπεύθυνε, ήρθε η ώρα της παραίτησής σου, αύριο θα είναι αργά για σένα, φύγε τώρα!

Το ΟΧΙ της 28 Οκτωβρίου 2011 ενάντια στο σημερινό πολιτικό σύστημα από τους πολίτες ήταν ηχηρό και εμφανίζεται η Κυβέρνηση δεν ελέγχει πολλές πόλεις! 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έπρεπε να φύγει από την θέση του, γιατί έτσι δείχνει ότι δεν ελέγχει όλη την επικράτεια, ενώ σε πολλές πόλεις στρατιωτικοί και πολίτες ανέβηκαν στα βάθρα, δείχνοντας την ανάγκη για μια νέα σελίδα για τον τόπο. ...


Πολλοί πολιτικοί από όλα  τα κόμματα και Υπουργοί,  πιστεύουν ότι η οργή του κόσμου δεν τους αφορά, ενώ θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί! 
Πιθανά τα υπάρχοντα κόμματα δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες με την ανακύκλωση των ίδιων αποτυχημένων προσώπων. 
Η πληρωμένη τηλεόραση και η χειραγώγηση των πολιτών δεν λειτουργεί πλέον γιατί οι πολίτες έχουν ήδη ένα υψηλό γνωστικό επίπεδο και δεν χειραγωγούνται.

Η ταπείνωση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο θέλει μια νέα διέξοδο ανύψωσης του ηθικού και πολιτικής ανανέωσης. 
Το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την εθνική ανύψωση αν δεν προέρχεται από τα  έντιμα πολιτικά στελέχη, τα οποία είναι παραγκωνισμένα σκοπίμως σε όλα   τα κόμματα, γατί έχουν επικρατήσει οι διακομματικές συμμορίες ανικάνων απατεώνων, μοιραία θα προέλθει από τον στρατό ή από το δικτατορικό τραπεζικό σύστημα!

Ανασχηματισμός εσωτερική κάθαρση σε όλα τα κόμματα, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της δικαιοσύνης,  επαναπατρισμός των κλεμμένων, φορολόγηση της πλουτοκρατίας και εκλογές μέσα στο 2012 είναι πλέον τα απαραίτητα στοιχεία εκτόνωσης της πολιτικής κρίσης. 

- Στις 28 Οκτώβρη 1940, οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον ξένο φασισμό με την «λόγχη τους» επάνω στα βουνά.

"Στο εξής δεν θα λέγεται ότι οι 'Ελληνες επολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες επολέμησαν σαν ΄Ελληνες." Eφημερίδα "Guardian".

- Στις 28 Οκτώβρη 2011 οι Έλληνες λένε το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον σύγχρονο φασισμό της κ. Μέρκελ τον νέο «παγγερμανισμό», την δικτατορία  των «νεο-φεουδο-τραπεζιτών» και το «κούρεμα» της εθνικής κυριαρχίας και το σάπιο πολιτικό σύστημα!

1.300 δισεκατομμύρια χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα και κανείς δεν τολμάει να τα ζητήσει, αλλά η εισαγγελία οφείλει να τα ζητήσει αυτεπάγγελτα! 
Ο κ. Ζακ Ντελπλά είπε ότι είναι τουλάχιστον 757 δισεκατομμύρια τα χρωστούμενα στην Ελλάδα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ,  η κ. Μέρκελ μας χρωστάει 1300 δις από πάνω μας κάνει και την «πονηρή» και μας κάνει και «κούρεμα χρέους» 50% αντί να δώσει αυτά που μας χρωσταει!

Καλούμε τον Αμερικάνο Πρόεδρο κ. Μπαράκ  Ομπάμα (και τους συμμάχους του 1940 Αγγλία, Γαλλία, Κίνα, Ρωσία κλπ.) να σταματήσουν  τώρα την νεοφασίστρια κ. Μέρκελ – η οποία τους κοροϊδεύει πλέον φανερά, όπως έκανε παλιά ο Χίτλερ – και να προχωρήσουν  σε εκδημοκρατισμό της Γερμανίας και της Ευρώπης και δημιουργίας ενός Ευρώ με κοινό ταμείο και δημοκρατική συνοχή.!

Η κρίση είναι  Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη!
Η Ελλάδα είναι θύμα της κρίσης!

Από το + 11% διαφορά σο -11% διαφορά! 
Ανασχηματισμός, εδώ και τώρα!

Ενώ, Ο Πρωθυπουργός  παλεύει με τα μεγαθήρια στην Ελλάδα οι δήθεν Υπουργοί του, τού «σκάβουν τον λάκκο»! 
Η Γερμανία χρωστάει 1,3 τρις ευρώ και κανείς δεν τα ζητάει!

Η δήθεν κρίση ξεκίνησε από την Αμερική, όπως και του 1929, όπου τα “χρυσά αγόρια” - λέγε με άπληστο εβραίο - κλέψανε τις τράπεζές τους. Στην συνέχεια, η κρίση ήρθε στην Ευρώπη, όπου η νεοφασίστρια κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα, λόγω της αντίστασή της στον Χίτλερ, η οποία Ελλάδα, διοικείτο τότε από ένα τσούρμο ανικάνων, γκέι, πορνιδίων και διεφθαρμένων αποίκων. 
Η σθεναρή αντίσταση του λαού, έφερε την δήλωση του κ. Παπανδρέου, ότι η κρίση είναι ευρωπαϊκή, ο οποίος δεν τολμά να αποτινάξει τους πολιτικά ανίκανους από δίπλα του!

Ο Ελληνικός  δημοκρατικός λαός λέει πάντα το δικό του ΟΧΙ σε όλες τις κρίσιμες ιστορικές περιόδους, όπως:

Στις 28 Οκτωβρίου το 1940, οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον φασισμό. Τα ανακοινωθέντα έγραφαν: "Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5.30 σήμερον τα ημέτερα τμήματα ... Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους", οι εφημερίδες ξεσήκωναν τον κόσμο "'Έλληνες εις τα όπλα!" και οι 'Έλληνες εν μέσω ζητοκραυγασμών πανηγύριζαν στους δρόμους. Αυτό ήταν το ιστορικό "ΟΧΙ" που γεμάτη υπερηφάνεια και φιλότιμο φώναξε η μικρή και φτωχή χώρα μας απέναντι στην ισχυρή φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι όταν της ζήτησε να παραδώσει τα ελληνικά εδάφη. Είχε έρθει η ώρα της "Μάχης της Ελλάδας" ...Οι 'Ελληνες πολέμησαν με πενιχρά μέσα απέναντι σε μια πάνοπλη στρατιά. Και την νίκησαν. Διότι πολέμησαν με φρόνημα και λεβεντιά, με ελληνική ψυχή. 'Όλες οι αρετές των Ελλήνων μπήκαν και κέρδισαν εκείνον τον πόλεμο.

 Στις 25 Νοεμβρίου του 1942 οι ενωμένες αντιστασιακές δυνάμεις είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον Ναζισμό. Ο Γοργοπόταμος έχει συνδεθεί με την εθνική αντίσταση, εναντίων των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Στις 25 Νοεμβρίου του 1942 ενωμένες αντιστασιακές δυνάμεις του ΕΛ.Α.Σ του Άρη Βελουχιώτη και του ΕΔΕΣ του με τη συνεργασία Άγγλων πρακτόρων ανατίναξαν την σιδηροδρομική γέφυρα του Γοργοποτάμου. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 86 αντάρτες του ΕΛΑΣ, 52 του ΕΔΕΣ και 14 κομάντος ενώ την γέφυρα υπερασπιζόταν μία φρουρά αποτελούμενη από εκατό Ιταλούς στρατιώτες και πέντε Γερμανούς, οι οποίοι διέθεταν βαρύ οπλισμό. Η επιχείρηση της γέφυρας του Γοργοποτάμου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις αντίστασης, στην κατεχόμενη Ευρώπη την περίοδο του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, που άφησε πίσω του εκατομμύρια νεκρούς!

Στις 28 Οκτώβρη 2011,  οι Έλληνες λένε το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον σύγχρονο φασισμό της κ. Μέρκελ και των νεο-φεουδο-τραπεζιτών και στο σάπιο πολιτικό σύστημα! 
Οι εξεγέρσεις των πολιτών από τον Ιούνιο του 2011 έως σήμερα έδειξαν την αδούλωτη ψυχή των Ελλήνων ενάντια σε κάθε ξένο κατακτητή !
Δεν χρωστάμε μας χρεωστάνε όλοι και ειδικά οι Γερμανοί 1300 δισεκατομμύρια!

Η κ. Μέρκελ αναζητά σήμερα τα “αίτια της κρίσης ενώ το “βασικό αίτιο” είναι η ίδια! 
Πάλι θα “διασωθούν οι αεριτζήδες τραπεζίτες” και στην συνέχεια, θα ξαναβγάλουν παράνομα τα χρήματα στην Ελβετία και Κάιμαν Νησιά, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία “ρευστότητα” και ανάπτυξη! 
Πλούσιοι Έλληνες με καθοδήγηση της δεξιάς, που σπέρνει τον τρόμο για δήθεν πτώχευση, σηκώνουν τα χρήματά τους από τις ελληνικές τράπεζες και έχουν γίνει οι καλύτεροι πελάτες των μεσιτικών γραφείων!

Τα εσωτερικά προβλήματα. Λεφτά υπάρχουν και  είναι στην Ελβετία, στα Κάιμαν νησιά και στο Λονδίνο! 
Πλούσιοι Έλληνες,  ψηφοφόροι του κ. Σαμαρά, αγοράζουν σπίτια στο Λονδίνο! Είναι οι δήθεν «αγανακτισμένοι εθνικόφρονες»!
Όχι εκλογές τώρα! 
Μόνο μια “πράσινη Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ”, θα μας βγάλει από την δήθεν κρίση!

“Και εσύ τέκνον, Βρούτε – Ραγκούση”, είπε προ ημερών κ. κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα ανακαλύψει πολλούς Βρούτους στο άμεσο μέλλον! 
Η κ. Λούκα Κατσέλη τόνισε πριν μέρες,  στον κ. Παπανδρέου, ότι φταίει ο ίδιος που γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές του 2007, που τον έφεραν στην εξουσία και παρέδωσε στη συνέχεια την εξουσία στους πολιτικά λάιτ γκέι τύπους και πόρνες, που τον κατέστρεψαν πολιτικά, αλλά δεν το καταλαβαίνει!

Από το + 11% διαφορά σο -11% διαφορά! 
Ο κ. Παπανδρέου είναι δέσμιος του δεξιόστροφου περιβάλλοντος! Οι δεξιοί όχι μόνο δεν φοβούνται το ΠΑΣΟΚ, αλλά καθημερινά απειλούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα “λαδώνουν” διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία, να τους κρατάνε παράνομα σε επιτελικές θέσεις, από όπου επιτίθενται εναντίον των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ. Με άλλα λόγια βουλευτές ΠΑΣΟΚ λαδώνονται από την δεξιά, για να αφήνουν παράνομα την εξουσία σε δεξιά στελέχη τα οποία στην συνέχεια πολεμούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ!
Τα στελέχη ΠΑΣΟΚ στην συνέχεια αναγκάζονται να αδρανοποιηθούν, αφού έχουν διμέτωπο κυνηγητό και από την δεξιά και από τα πουλημένα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ. 
Έτσι ήρθε η διαφορά -11% που μπορεί να ανατραπεί, όταν τα γνήσια στελέχη ΠΑΣΟΚ πάρουν την εξουσία, εδώ και τώρα!

Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!
Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! 
Αντισταθείτε!


Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Πολιτευτής Πασοκ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.