Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Γιαούρτωμα Καστανίδη με "οδηγίες" Πορτοσάλτε (άρθρο 44)- Σ. Ξυνίδη ΠΡΟΣΟΧΗ_στα_αυγά!!! Τιμωρούνται με φυλάκιση (έστω και με αναστολή)

Σ. Ξυνίδης: "Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε γιαούρτια"

Γιατί Σωκράτη; Μήπως γιατί η πολιτική σας είναι μόνο για “γιαούρτωμα”; Γιατί αν οι πολίτες αρχίσουν και σας πετάνε έπιπλα, τότε μάλλον θα πρέπει να ανησυχείτε και να ψάχνετε χώρα να σας φιλοξενήσει...   Τι μας είπαν οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων;  
Αφού λοιπόν η Κυβέρνηση έστρεψε την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, αφού έστρεψε την μία επαγγελματική ομάδα εναντίον της άλλης, τώρα βάζει τους δημοσίους υπαλλήλους να κάνουν την δουλειά του “χωροφύλακα”. Τι είπαν οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Εμπορίου και Βιομηχανίας στους Ξανθιώτες μέσω των δημοσιογράφων που απαξίωσε ο κ. Ξυνίδης; Είπαν, παιδιά μην ανησυχείτε. Οι δημόσιοι Υπάλληλοι, αν θέλουν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί για να ταΐσουν τα παιδάκια τους, θα πρέπει να βγούνε στο "ρουφιάνεμα", να πιάσουν τους “εγκληματίες” του παραεμπορίου, αν δεν...

Γιαούρτωμα Καστανίδη με οδηγίες Πορτοσάλτε:)))

"Το άρθρο 44 του συντάγματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων για δημοσιονομικά θέματα.
Είτε μας δουλεύουν οι απατεώνες, είτε είναι τόσο βόδια που δεν ξέρουν καν τι γράφεται στο σύνταγμα
(το οποίο κατάργησαν και θα το πληρώσουν ακριβά)..."


ΠΡΟΣΟΧΗ στα αυγά!!! 
Τιμωρούνται με φυλάκιση
(έστω και με αναστολή)






Δείτε και ακούστε καλά... τι είπε ο Καστανίδης στο ALTER:



Οι πλειονότητα των πολιτών, όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ, είναι υπέρ του γιαουρτώματος των πολιτικών:



=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.