Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ούνα φάτσα ούνα ράτσα και οι "παπουτσήδες"μας αλλάζουνε τη φάτσα!!!

Να ευχαριστεί το Θεό η ελληνίδα φωτορεπόρτερ… 
Οι ιταλοί γουρούνια-συνάδελφοι των ντόπιων δικών μας σε χθεσινή διαδήλωση των «αγανακτισμένων» ιταλών έξω από την Τράπεζα της Ιταλίας στη Μπολόνια, έδειραν τους πάντες ανελέητα!

Και επειδή οι εντολές από τη μαμά ΗΠΑ στα ευρωπαϊκά καθεστώτα τους είναι σαφείς, κτυπούν κυρίως γυναίκες (δείτε την κοπέλα που της έσπασαν 4 δόντια μαζί με το κεφάλι) για δύο λόγους:
1. Θεωρούν περισσότερο επικίνδυνες τις γυναίκες  στις «αναταραχές», στην υποκίνηση... οι αναλυτές-ψυχολόγοι της Cia
2. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που κάνουν τη βρώμικη δουλειά δεν έχουν φυσιολογική σεξουαλική λειτουργία, νιώθουν απόκληροι και μιάσματα, δεν έχουν δυνατότητα σεξουαλικής ολοκλήρωσης, με συνέπεια να προσφέρονται στο πιάτο για αυτές τις «δουλειές» αφού επιλέγουν ως κύριους στόχους τις γυναίκες, σύμφωνα με τους αναλυταράδες της Cia.
Βέβαια, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μπορεί το καθεστώς σε αγαστή συνεργασία με την «αδέκαστη» ελληνική δικαιοσύνη να έχουν απλώσει ασπίδα προστασίας στους πραίτορες, αλλά η οργή, η πείνα κι η εξαθλίωση καμία φορά ξεπερνούν, τρυπούν ασπίδες!
Κι η ευθύνη δεν είναι μόνο του καθεστώτος, αλλά και των φυλάκων-αγγέλων δικαστών!
Φωτογραφικό υλικό: 

;==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.