Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Βάσω: «Η τρόικα κάνει κουμάντο, εκεί να πάτε να τα πείτε»

 

Αφοπλιστική απάντηση της Β. Παπανδρέου 

στον Γ. Παναγόπουλο (newsbeast)


Στο γνωστό τέμπο των τελευταίων ημερών κινήθηκε και πάλι η Βάσω Παπανδρέου που έριξε τα καρφιά της προς την κυβέρνηση για άλλη μια φορά.

Κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος διαμαρτυρήθηκε ότι λόγω έλλειψης χρόνου, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις σκέψεις του.

«Δεν πειράζει θα έρθετε στο επόμενο νομοσχέδιο, που θα καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις», σχολίασε η κ. Παπανδρέου, χαμογελώντας. «Μας απειλείτε;» ανταπάντησε ο κ. Παναγόπουλος για να λάβει τη χαρακτηριστική απάντηση της η κ. Παπανδρέου «Δεν σας απειλώ αλλά όπως καταλαβαίνω η τρόικα κάνει κουμάντο, εκεί να πάτε να τα πείτε».

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.