Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γιατί σταμάτησε να ΛΑΛΗ (μιλάει) η Βάσω; Που την πήγαν την ΛΑΛΗάτης

Τους προηγούμενους μήνες η Βάσω Παπανδρέου εμφανιζόταν λαλίστατη στην Ιπποκράτους, αρκετές φορές και ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, σε σημείο να χαρακτηρίζεται ως «αντάρτισσα».
Συνέβη κάτι και άλλαξε στάση η πρώην υπουργός;
Πριν από λίγο καιρό, εκλήθη επειγόντως από την κυβέρνηση να έρθει στην Ελλάδα η κ. Λάλη, υψηλότατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο των ελέγχων από την Κομισιόν.
Η κ. Λάλη, ωστόσο, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, καθώς αποτελούσε την διευθύντρια της Βάσως Παπανδρέου, όταν εκείνη ήταν Ευρωπαία επίτροπος.
Και η σχέση Λάλη-ΠΑΣΟΚ δεν σταματάει εκεί…

Διετέλεσε, ακόμη, «δεξί χέρι» του νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, το 1994, τη χρονιά που η χώρα μας είχε αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και μετά μας φταίει η τρόικα…
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.