Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τσάμπα μάγκες οι βολευτές του ΘΑΣΟΚ... ΔΕΝ ενδίδουν στις απειλές Μπένι: «Αν δεν σας αρέσουμε, ρίξτε μας» διότι γνωρίζουν στις επόμενες εκλογές πολλοί από αυτούς θα πάνε σπίτια τους ή στο εξωτερικό μετανάστες...

Πολεμικό κλίμα στη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. «Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι δεν περνάει», τονίζει η Βάσω Παπανδρέου. «Αν μας θεωρείτε αναποτελεσματικούς ρίξτε μας», η απάντηση Βενιζέλου
Θα υπάρξει συνεννόηση με τα κόμματα και τον πρόεδρο της Βουλής, ώστε το πολυνομοσχέδιο να ψηφιστεί πριν τις 23 Οκτωβρίου, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη σημερινή κοινή συνεδρίαση των ΚΤΕ Οικονομικών και Εσωτερικών.
Να σημειωθεί ότι την 23η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η σύνοδος κορυφής της ΕΕ, όπου αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για το νέο σχέδιο βοήθειας της Ελλάδας.
Η συνεδρίαση των ΚΤΕ μυρίζει μπαρούτι, καθώς το πολυνομοσχέδιο αποτελεί κόκκινο πανί για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. «Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι δεν περνάει. Δεν μπορούμε να το ψηφίσουμε. Πρέπει να κάνετε αλλαγές» δήλωσε η Βάσω Παπανδρέου.
Έντονη αίσθηση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε η απάντηση, σε υψηλούς τόνους, του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος τόνισε: «Αν θεωρείτε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει το ηθικό υπόβαθρο για να νομοθετήσει όλα αυτά τα μέτρα, τότε ρίξτε την». Παράλληλα, ανέφερε στους βουλευτές ότι η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και ότι το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί, συμπληρώνοντας πως τα μέτρα πρέπει να ληφθούν έτσι κι αλλιώς. ...
Όπως επεσήμανε η κυρία Παπανδρέου, δεν γίνεται αυτοί που έχουν ετήσιο εισόδημα 100.000 και πάνω να πληρώνουν αναλογικά χαμηλότερους φόρους από αυτούς με μικρότερα εισοδήματα. «Δεν γίνεται να συνεχίζετε τη συνήθη φορολόγηση των γνωστών υποζυγίων. Καταργείστε αμέσως τους 77 οργανισμούς που ιδρύθηκαν στη διετία του ΠΑΣΟΚ. Δώστε στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών και κυρίως των υπουργών της τελευταίας δεκαετίας. Δεν μπορεί να μην πάει ούτε ένας στη φυλακή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η βουλευτής.
Ενδεικτικό του πολεμικού κλίματος της συνεδρίασης αποτελεί το γεγονός ότι έχουν ζητήσει να μιλήσουν 34 βουλευτές.
Στη συνεδρίαση είναι παρόντες, εκτός του κ. Βενιζέλου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.