Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Γιατί τα άξια στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται εκτός βουλής;

 Σε αυτή την ερώτηση η απάντηση υπάρχει και είναι μία... και μόνο μία: 

Ταφόπετρα και αποξένωση των σοσιαλιστικών φωνών και γελοιοποίηση του ΠΑΣΟΚ.
Διότι οι εντός της στάνης του GAPsok ή συμβιβάστηκαν με την υποτέλεια και το ξεπούλημα της παρτίδας μας ή δεν υπήρξαν ποτέ ΠΑΣΟΚ!!!
Παρακολουθήσαμε την κωλοτούμπα Δημαρά και τους κουτσαβάκικους "λεονταρισμούς" Βούρου όπως και άλλων της Β! Αθήνας και καταλάβαμε τι παίζει για τον παλαίμαχο σοσιαλιστή πολιτικό, πρώτο στην λίστα των επιλαχόντων-αναπληρωματικών, σύντροφο Στέφανο Τζουμάκα.
Ακόμη και η εμμονή των άσφαιρων πυροβολισμών του γερο Κακλαμάνη, στην ίδια λογική της κυβερνητικής αναλγησίας και προπαγάνδας.
Παραιτηθείτε ένας από   εσάς να ακούσουμε επιτέλους έναν εναπομείναντα πασόκο!!!


Σε επικοινωνία μαζί του μας έγραψε τα παρακάτω, για μία ομιλία - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. 12-13 ΜΑΪΟΥ 2000 :




Αυτή την ομιλία την έκανα στη Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, το 2000, πριν ΕΝΔΕΚΑ χρόνια, Θα μπορούσα να την ξανακάνω στο επόμενο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Είναι ένα καλό μάθημα για όσους έχουν αυταπάτες, για τους λεγόμενους προοδευτικούς, 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 
Ήδη η άρχουσα τάξη ξεδιπλώνει την στρατηγική της και με τη διαπλοκή των ΜΜΕ και με τις χειραγωγούμενες δημοσκοπήσεις και με ελεγχόμενους βουλευτές προβαίνει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες προκειμένου να επιβάλλει "πολιτικές" εκτροπές ως δήθεν εξελίξεις και να επιβάλλει κυβερνητικά σχήματα των συμφερόντων της. Μόνο ορισμένα ονόματα άλλαξαν. 
Και ο πρώην πρωθυπουργός, κ.  Κ. Σημίτης με κείμενο του - 2 Οκτωβρίου 2011- ορίζει την ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ της συντηρητικής στρατηγικής.


Αξίζει ο κόπος να ξαναδιαβάσετε τι είπε τότε και τι θα μπορούσε να πει σήμερα.


Νάσος




ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. 12-13 ΜΑΪΟΥ 2000 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.