Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

"Δεν είμαστε σε μιά δικτατορία δυστυχώς..."

 
Άποψη Left-news

Τ΄ακούσαμε κι αυτό. Κατά τη διάρκεια συζήτησης στη κρατική τηλεόραση με καλεσμένη τη βουλευτή - Επικρατείας μάλιστα - του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Παναρίτη, πρώην υπάλληλο του ΔΝΤ. 

Η ίδια καλείτε να απαντήσει στο ερώτημα γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε νωρίτερα τα μέτρα.
Στην προσπάθειά της να απαντήσει, η πρώην σύμβουλος του ΔΝΤ, αρχίζει να εξηγεί πως "ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να τα δεχτεί.." και αποκρινόμενη στους άλλους καλεσμένους δηλώνει πολύ φυσικά και αυθόρμητα για τους πολίτες που δεν θα δεχόντουσαν τα μέτρα:

"Δεν είμαστε σε μιά δικτατορία ΔΥΣΤΥΧΩΣ..."...
Σιγή στο στούντιο.
Για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου επικρατεί ησυχία στο πλατό μέχρι να συμπληρώσει ταυτόχρονα η ίδια και η παρουσιάστρια (Έλλη Στάη) "ή ευτυχώς..." μέσα σε παγωμένα γέλια των καλεσμένων και της ίδια η κ. Παναρίτη του IMF και του ΠΑΣΟΚ. 
Όπως κι αν έχει η φράση "δεν είμαστε σε μιά δικτατορία δυστυχώς ή ευτυχώς" περιέχει το διαζευκτικό "ή" και παραμένει αμφίσημη κ. Παναρίτη...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.