Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Χ. Μαγκούφη, οι σύντροφοι κοινών αγώνων από τη Γερμανία δεν ανέμεναν να ζητάς να τιμωρηθεί από την αστική δικαιοσύνη ο αγανακτισμένος σύντροφος!


από "σίβυλλα"

''Απαγκιστρωθείτε από το κατεστημένο για να αλλάξουμε τον κόσμο'' έλεγε ο σύντροφος Δημήτρης Δαλαμάγκας, που θέλουν να κατασπαράξουν οι βρικόλακες του νεοφιλελεύθερου νέου ΠΑΣΟΚ, γιατί αγανάκτησε και «συναντήθηκε» με τον σύντροφο Μαγκούφη.

Χ. Μαγκούφη, οι σύντροφοι κοινών αγώνων από τη Γερμανία δεν ανέμεναν να ζητάς να τιμωρηθεί από την αστική δικαιοσύνη ο αγανακτισμένος σύντροφος, γιατί πίστεψε όπως χιλιάδες σύντροφοι ότι ο γΑΠ δεν θα πουλούσε τους αγώνες του Ανδρέα.
Δεν συνάδει αυτή σου η συμπεριφορά με τα δεξιά νεοφιλελεύθερα κοράκια που έχουν κατακτήσει το νέο ΠΑΣΟΚ.
Δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά εσένα που τόλμησες να χαρακτηρίσει πολιτικό νάνο τον Σημίτη και την παρέα του.
Δεν αξίζει να δίνεις χαρά στους σημερινούς κηπουρούς, διορισμένους υπουργούς & βουλευτές (Επικρατείας).
Όσο για το πόσο απάνθρωποι και μοχθηροί είναι οι κηπουροί, αλεξιπτωτιστές και βασιλόφρονες της σημερινής κυβέρνησης, δεν αξίζει να αναφέρουμε… και δεν τους απευθύνουμε ούτε μια λέξη…
Είναι στην ίδια κατηγορία με τα κοράκια του «πολιτικού νάνου», ίσως και χειρότεροι.
Σύντροφοι Φ. ΠΑΚ Γερμανίας


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.