Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Προς γιαουρτοβόλους: Παιδιά μην σπαταλάτε άδικα βρώσιμα προϊόντα...

 
...πάνε στράφι!!! 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν έχουν καταλάβει ακόμη σε τι οικονομικό χάλι  έχουν οδηγήσει αυτή την έρημη τη χώρα και σε τι μέγεθος εξαθλίωσης τους φορολογούμενους πολίτες - ψηφοφόρους τους...

Ακούστε τους τι λένε... οι ανερυθρίαστοι διακομματικοί συνυπεύθυνοι για τις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων πολιτών, που αντί να παραιτούνται για λόγους ενσυνείδητης ανεπάρκειας ή έστω τουλάχιστον να  δείξουν μεταμέλεια ότι (έστω ή δήθεν) συναισθάνονται το μέγεθος της προσωπικής του ευθύνης, όποια ή έστω μέρος και της ιδικής τους υπαιτιότητας, που σίγουρα υπάρχει με την ένοχη σιωπή και παρουσία τους, σε μια κατεχόμενη βουλή (υποτελής του διευθυντηρίου της τρόικα), που δυστυχώς έχει χάσει την καθ ολοκληρίαν εναπομείναντα μικρή ελπίδα εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών... Αίσχος!!!

Νάσος


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.