Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

H κρίση δεν είναι Ελληνική, είναι Ευρωπαϊκή, .... αλλά και Αμερικάνικη!

 
Η Ελλάδα είναι το θύμα της κρίσης!
Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1,3 τρις και κανείς δεν τα ζητάει, ούτε αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία και όλοι το κρύβουν επιμελώς!
Ο κ. Παπανδρέου είναι δέσμιος του δεξιόστροφου “ λάιτ γκέι και πορνικού” περιβάλλοντος!
Τιμή στον πρώτο νεκρό των εξεγέρσεων, Δ. Κοτζαρίδη, που αφέθηκε να πεθάνει με πλήρη αμέλεια και της Κυβέρνησης, της Αστυνομίας και της ηγεσίας του ΠΑΜΕ, που τον έβαλε στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων, χωρίς προστασία κράνους ή μάσκας, τον περιέφερε επί δίωρο, ενώ ο Ευαγγελισμός ήταν μόλις δεκαπέντε λεπτά απόσταση! Υπάρχει η πληροφορία ότι ήταν χτυπημένος και στο κεφάλι, αλλά αυτό ίσως δεν το θέλει και το ΠΑΜΕ γιατί έχει ευθύνη!
Κούρεμα χρέους” πάνω από 20% είναι εναντίον της Ελλάδας!
Ανασχηματισμός, εδώ και τώρα!
Από το + 11% διαφορά σο -11% διαφορά!
Μόνο μια “πράσινη Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ”, θα μας βγάλει από την δήθεν κρίση!
Και εσύ τέκνον, Βρούτε – Ραγκούση”, είπε προ ημερών κ. κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα ανακαλύψει πολλούς Βρούτους στο άμεσο μέλλον!
Η κ. Μέρκελ αναζητά σήμερα τα “αίτια της κρίσης ενώ το “βασικό αίτιο” είναι η ίδια!
Πάλι θα “διασωθούν οι αεριτζήδες τραπεζίτες” και στην συνέχεια, θα ξαναβγάλουν παράνομα τα χρήματα στην Ελβετία και Κέυμαν Νησιά, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία “ρευστότητα” και ανάπτυξη!
Η δήθεν κρίση ξεκίνησε από την Αμερική, όπου τα “χρυσά αγόρια” - λέγε με άπληστο εβραίο - κλέψανε τις τράπεζες τους. Στην συνέχεια, η κρίση ήρθε στην Ευρώπη, όπου η νεοφασίστρια κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα, λόγω της αντίστασή της στον Χίτλερ, η οποία Ελλάδα, διοικεί το τότε από ένα τσούρμο ανικάνων, γκέι, πορνιδίων και διεφθαρμένων αποίκων. Η σθεναρή αντίσταση του λαού, έφερε την δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν τολμά να αποτινάξει τους γκέϊ και τις πόρνες από δίπλα του!
Η κ. Λούκα Κατσέλη τόνισε στον κ. Παπανδρέου, ότι φταίει ο ίδιος που γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές του 2007, που τον έφεραν στην εξουσία και παρέδωσε στη συνέχεια την εξουσία στους λάιτ γκέι τύπους και πόρνες, που τον κατέστρεψαν πολιτικά, αλλά δεν το καταλαβαίνει!
Ο κ. Παπανδρέου είναι δέσμιος του δεξιόστροφου “ λάιτ γκέυ και πορνικού” περιβάλλοντος! Οι δεξιοί όχι μόνο δεν φοβούνται το ΠΑΣΟΚ, αλλά καθημερινά απειλούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα “λαδώνουν” διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία, όπως της κ. Άννας Διαμαντοπούλου, της κ.Μαρίας Δαμανάκη, του κ. Χρήστου Πρωτόπαπα κλπ.. να τους κρατάνε παράνομα σε επιτελικές θέσεις, απόπου επιτίθενται εναντίον των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ. Το παράδειγμα της υπόθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μπότσαρη ή το παράδειγμα της υπόθεσης ΕΛΜΕ Προτύπων, μας διδάσκει πολλά. Με άλλα λόγια βουλευτές ΠΑΣΟΚ λαδώνονται από την δεξιά, για να αφήνουν παράνομα την εξουσία σε δεξιά στελέχη τα οποία στην συνέχεια πολεμούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ!
Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες ( Γιάννη Ραγκούση, Άννα Νταλάρα, Άννα Διαμαντοπούλου, Μαρία Δαμανάκη κλπ...) στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγει οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφογγοκολάριοι!
Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μαι πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
Ο κ. Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, δήλωσε: «Η Ελλάδα αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι παίρνουμε τις απαραίτητες αποφάσεις για να καταστήσουμε την οικονομία μας βιώσιμη και πιο δίκαιη. Είμαστε περήφανος λαός, και απαιτούμε να γίνεται σεβαστό ό,τι κάνουμε. Και κάνουμε ό,τι χρειάζεται, με μεγάλο πόνο, για να κάνουμε την Ελλάδα μια διαφορετική χώρα. Αλλά αυτή η κρίση δεν είναι ελληνική, είναι ευρωπαϊκή. Γι’ αυτό ως Ευρωπαίοι πρέπει να ενεργήσουμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά».
Με μια δήλωση με την οποία, κατά πολλούς, επιχείρησε να απεκδυθεί το ρόλο του επαίτη για λογαριασμό της Ελλάδας και να ρίξει το «μπαλάκι» στους Ευρωπαίους ηγέτες, προσήλθε στη Σύνοδο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Η δήλωση αυτή φαίνεται, για πολλούς, να απευθύνεται περισσότερο στους Έλληνες παρά στους Ευρωπαίους ηγέτες που αποφασίζουν με βάση τα συμφέροντά τους και όχι την εθνική υπερηφάνεια της Ελλάδας. Νωρίτερα, μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε στείλει και «ευρωπαϊκό μήνυμα», ότι «τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης», διότι εάν δεν ληφθούν συλλογικές αποφάσεις, χάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών της Ε.Ε για τον ίδιο το θεσμό.
Σε συμφωνία για την επανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών κατέληξαν αργά το βράδυ του Σαββάτου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι συμφώνησαν στην ανάγκη «ένεσης» 100 δισ. ευρώ. Σήμερα διεξάγεται στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα επαναληφθεί την Τετάρτη. Την αισιοδοξία τους για την εξεύρεση λύσης μέχρι τη Σύνοδο της Τετάρτης εξέφρασαν οι Άνγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί. Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου κάνουν λόγο για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους τουλάχιστον κατά 50%. Παράλληλα, σχεδιάζεται η μόνιμη εγκατάσταση επιτελείου της τρόικας στην Ελλάδα.
Όποια και λύση να δώσει η κ. Μέρκελ η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του!
Υπάρχει ελπίδα!

Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.