Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Γ. Παρασκευάς:'' Ο Γ. Παπανδρέου είναι οπαδός της Σχολής του Σικάγου'' - Συνέντευξη στη Ρένα Διακίδη -VIDEO


Ο Γιάννης Παρασκευάς, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ και την εκπομή ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ με τη Ρένα Διακίδη,  για μία ακόμη φορά άσκησε αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο νεοφιλελεύθερο πολιτικό της χώρας.
Ο κ. Παρασκευάς έκανε και ένα βήμα πιο πέρα υποστηρίζοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι οπαδός της Σχολής του Σικάγου και ενσυνείδητα έφερε την Ελλάδα στο σημείο αυτό, ακολουθώντας τη συγκεκριμένη πολιτική πιστεύοντας ότι έτσι οδηγεί τη χώρα στη σωτηρία.  "Αλλιώς  θα πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι βλάκας, αλλά βλάκας δεν είναι. Είναι ένας  πολύ σκληρός  και επίμονος άνθρωπος", είπε ο κ. Παρασκευάς, συμπληρώνοντας ότι εάν ο Γ. Παπανδρέου  δεν είχε εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα θα οδηγείτο σε διάσπαση, διότι δεν επρόκειτο ποτέ να δεχθεί να δώσει το δαχτυλίδι σε κάποιον άλλο, σε αντίθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που στηρίζει τον ίδιο και την πολιτική του. 
Ανέφερε όμως ότι ο Ευάγγλεος Βενιζέλος είναι ο πολιτικός που λέει πολλά χωρίς να λέει τίποτα συγκεκριμένο.
Ο κ.Παρασκευάς μίλησε ακόμη για τη σχέση κόμματος και κυβέρνησης, διαχωρίζοντας πλήρως υπουργούς, βουλευτές και κομματική νομενκλατούρα από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ για τον οποίο είπε ότι θα πρέπει να βγει μπροστά και να πάψει να παρακολουθεί απαθής και άπρακτος τις εξελίξεις.  ...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:


paraskevas gia papandreoy sxolhs sikagou from NewsKosmos.com on Vimeo.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.