Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τι είπε και δέχτηκε επίθεση με αυγά ο Μαγκούφης; [video του αναγνωστάρη]

Προπηλακισμός εναντίον του βουλευτή Μαγκούφη
Επιμέλεια: Τόνια Φιλιππή

Δεν θα ξεχάσει και πολύ εύκολα την σημερινή μέρα ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης, μετά από τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στο πάρκο Ματσόπουλο.
Αρχικά τον υποδέχθηκε στην αίθουσα με ειρωνικό χειροκρότημα, ο Χάρης Μαντέλλος λέγοντας του: «Ξεπουλήσατε την χώρα. Αν είσαι επαναστάτης, μην ψηφίσεις την Τετάρτη αλλά είστε κότες και προβατάκια».
«Ντρέπομαι και θλίβομαι για σένα», του απάντησε ο κ. Μαγκούφης, πριν οι αστυνομικοί απομακρύνουν από την αίθουσα τον πρώην συμβασιούχο του Δήμου Τρικκαίων. Ωστόσο, κατά την αποχώρησή του, ο βουλευτής δέχτηκε επίθεση με αυγά, το ένα από τα οποία «προσγειώθηκε» στην πόρτα του αυτοκινήτου του ενώ δεκαπέντε περίπου άτομα προσπαθούσαν να τον εμποδίσουν να περάσει με το αυτοκίνητο του.
Παρά τα κορναρίσματα, οι Αγανακτισμένοι δεν υποχωρούσαν και όταν το έπραξαν, το αυτοκίνητο του βουλευτή ξεκινώντας να βγει στην Τρικάλων-Πύλης, λίγο έλειψε από την βιασύνη του οδηγού να συγκρουστεί. (newsbomb)

ΣΣ: Εμφάνιση νεότερων αναρτήσεων μας για το ερώτημα Μαγκούφης


Δείτε τι διάβασε από χειρόγραφο των λογογράφων (είπε) στη βουλή, όταν για κάποια στιγμή όμως, το προσπάθησε να αρθρώσει δικό του λόγο, το άρθρο 37 το ονομάτιζε 67.
Αυτός είναι ο Αναγνώστης ή αναγνωστάρης του αφεντικού του
του κ. Αν-αγνώστου.

Παρακάτω θέτουμε τα υπό ψήφιση κείμενα 
για τους τίμιους αναγνώστες μας:

Νάσος
Δείτε ολόκληρη την Αιτιολογική Έκθεση για συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακ...  

Σχέδιο Νόμου για συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία

  • Σχέδιο Νόμου για συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία

    Άμεση προτεραιότητα ζωτικού δημοσίου συμφέροντος είναι η επίτευξη των στόχων και η εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015, που ψηφίστηκε με το ν.3985/2011 (Α΄151) και εξειδικεύθηκε με τις διατάξεις των ν. 3986/2011 (Α΄152 ) και ν.4002/2011 (Α΄180).
    Στην προσπάθεια αυτή καλείται να συμβάλλει το σύνολο των οικονομικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας.  Η χώρα αντιμετωπίζει την κατάσταση ανάγκης, υπό συνθήκες εξαιρετικά πιεστικές. Στόχος να διαφυλαχθεί η υπόσταση και η προοπτική της χώρας, προκειμένου να ανακτηθεί το κύρος και η ισχύς της σε οικονομικό και σε πολιτικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό πρωταρχικός στόχος είναι η εφαρμογή των αποφάσεων με τις οποίες διασφαλίζεται η μακροπρόθεσμη, πραγματική βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους. Με τον τρόπο αυτό θα καταστεί δυνατή η  παραγωγή πρωτογενών πλεονάσματα τα επόμενα χρόνια.
    Στο πλαίσιο αυτό αποδίδεται μεγάλη σημασία στην άμεση εφαρμογή του νέου προγράμματος με το οποίο αναμένεται να μεταβληθούν και τα επίπεδα ρευστότητας στην πραγματική οικονομία μέσω της αναγκαίας ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος. Οι δημοσιονομικές και χρηματοοικονομικές προϋποθέσεις είναι η αναγκαία συνθήκη για την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της χώρας, ο μοναδικός τρόπος για να δοθεί ώθηση στην ελληνική οικονομία.
    Το εθνικό σχέδιο που επιβάλλεται να εφαρμοστεί συνίσταται στα εξής:
    α) λήψη των αναγκαίων μέτρων για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του 2011 και 2012
    β) επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών
    γ) θετική αποτίμηση της Τριμερούς
    δ) εκταμίευση της έκτης δόσης
    ε) κύρωση του  νέου θεσμικού πλαισίου του EFSF
    στ) ολοκλήρωση της ουσιαστικής συμμετοχής του  ιδιωτικού τομέα στο σχέδιο για  την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα  του ελληνικού δημοσίου χρέους·
    ζ) έναρξη της  πλήρους εφαρμογής του νέου προγράμματος και αλλαγή των επιπέδων ρευστότητας στην ελληνική πραγματική οικονομία.
    Βασικός γνώμονας για την κυβέρνηση είναι να διασφαλισθούν οι θέσεις εργασίας, οι περιουσίες, το εισόδημα και  οι προοπτικές των αυριανών πολιτών. Στόχος να διασφαλισθεί η δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων ήδη από το 2012, προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα απέναντι στους κίνδυνους που παράγονται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Για το λόγο αυτό  επιβάλλεται η αποφασιστική προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, οι οποίες διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις για την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων που έλαβε τον Ιούλιο του 2011 η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωζώνης για την Ελλάδα.
    Σε αυτή την περίοδο αποτελεί εθνικό στόχο η  προστασία της χώρας  δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά, προκειμένου να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης.
    Δείτε ολόκληρη την Αιτιολογική Έκθεση εδώ. (pdf)
    Το Σχέδιο Νόμου εδώ. (pdf)
    http://government.gov.gr/2011/10/06/20927/
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.