Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Συλλεκτικό video: Μπροστάρης ο Καστανίδης ...

Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν... 
 
...Με λαθρομετανάστες σπάσανε την απεργία της καθαριότητας

Πριν από λίγα λεπτά ιδιωτικά συνεργεία αποτελούμενα από λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, ξεκίνησαν να συλλέγουν υπό την προστασία των αστυνομικών και των εισαγγελέων τα σκουπίδια από τους δρόμους.
Οι εταιρείες που διαθέτουν τα συνεργεία έχουν υπογράψει σχετικές συμβάσεις έργου με την Περιφέρεια για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα συνεργεία σπάνε την απεργία των εργατών καθαριότητας, οι οποίοι έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.   ...
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σε εφαρμογή της χθεσινής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και της σημερινής υγειονομικής διατάξεως επείγουσας ανάγκης αποκομιδής απορριμμάτων που εξέδωσε το υπ. Υγείας, ανέθεσε το συγκεκριμένο έργο σε 3 ιδιωτικές εταιρείες, με την εντολή να ξεκινήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από ευαίσθητους για τη Δημόσια Υγεία χώρους.
Τα απορριμματοφόρα θα ξεκινήσουν το έργο της αποκομιδής από τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα σχολεία σε συνεργασία με την Εισαγγελία, την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών.
Αυτήν την ώρα βρίσκονται τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παρατεταγμένες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, ενώ οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν αποχωρούν από το ΧΥΤΑ Φυλής και η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Στο ΧΥΤΑ Φυλής έχει φτάσει αυτή την ώρα εισαγγελέας και διαπραγματεύεται με εκπροσώπους της ΠΟΕ- ΟΤΑ, μετά την εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ελένης Ράικου να ανοίξει η χωματερή.
Περιμετρικά του χώρου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.
Σε άγριο φραστικό καυγά, εξελίχθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Χάρη Καστανίδη και τον υφυπουργό Πάρη Κουκουλόπουλο.
Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εργαζομένων στους δήμους, επισκέφθηκαν τον κ. Καστανίδη, κατόπιν παρέμβασης του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνη.
Ωστόσο, μόλις μπήκαν στο υπουργείο, ο υπουργός Εσωτερικών, τους απηύθυνε ερώτημα σε έντονο ύφος, για τον λόγο της επίσκεψης τους.
Όταν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, του απάντησαν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνης, τους ενημέρωσε ότι είχε κανονίσει συνάντηση μαζί του, τότε επενέβη ο υφυπουργός Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων, χαρακτήρισε την ΠΟΕ-ΟΤΑ «μαφία και Καμόρα». Εκεί τα πνεύματα άναψαν και η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς καν να αρχίσει.
Ο κ. Μπαλασόπουλος πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι θα σκληρύνουν τη στάση τους, ενισχύοντας τα μπλόκα όχι μόνο στο ΧΥΤΑ αλλά και στα αμαξοστάσια και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε».

ΠΗΓΕΣ Tμήμα ειδήσεων defencener.gr/ΣΚΑΙ, μέσω "epikoinonia"

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.