Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο Κίμωνας επιστρέφει και μας καλεί να ρίξουμε το Γιώργο(video) "Στους_δρόμους, να ανατραπεί το σύστημα!"

Μια μαύρη σκιά πέφτει πάνω από τα ήδη κλονισμένα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.
Είναι η πολιτική ματιά του Κίμωνα Κουλούρη που επέστρεψε για να κατακεραυνώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. "Ευτυχώς που δεν βρίσκομαι στο πολιτικό σύστημα αυτή την ώρα, είμαι ευτυχής και δικαιωμένος που δεν συμμετέχω στην τραγωδία που περνάει αυτή την ώρα η χώρα μας ", είπε ο Κίμων θυμίζοντας σε συνέντευξη στο EXTRA με το γνωστό θεατράλε ύφος του την ανοιχτή σύγκρουση που είχε πριν πέντε χρόνια με τον Γιώργο.

"Πίστευα βαθύτατα ότι είναι πολύ μικρός για να κυβερνήσει αυτό τον τόπο, δεν αντέχουν οι ώμοι του", είπε τo κάποτε δεξί χέρι του ιδρυτή του Κινήματος(το αριστερό ήταν ο Άκης) με ύφος Κώστα Πρέκα ως προς την θεατρικότητα του λόγου. Ο ίδιος νιώθει -καθώς έχει πολλά τηλέφωνα αυτές τις ημέρες όπως λέει- ότι στο πρόσωπο του ο κόσμος βλέπει τον Ανδρέα. Νοιώθει δε ακόμη ο ίδιος απόγνωση για το που οδήγησε ο Γιώργος τον τόπο και θυμό για το που έχει φτάσει την παράταξη. Εκπλήσσεται επίσης ο άμοιρος για το παρελθόν, Κίμωνας Κουλούρης "πώς αυτή η κοινωνία μένει απαθής, δεν κουνιέται". Ο αδικημένος Κίμωνας έφτιαξε και το ψυχολογικό προφίλ του Πρωθυπουργού λέγοντας ότι είναι ασύλληπτα κρυψίνους και βαθιά ανασφαλής. (lifo)
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.