Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η Ημέρα των 11 … 11-11-2011, η νέα Κυβέρνηση

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συμμετοχή της χώρα στη ζώνη του ευρώ αποτελεί εγγύηση νομισματικής σταθερότητας. Είναι συντελεστής ευημερίας». Λ. Παπαδήμας.
 
Ας ελπίσουμε ότι τα χειρότερα πέρασαν!
Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος,
Ο κ. Γ.  Παπανδρέου πληρώνει την λάθος επιλογή προσώπων και την αναρρίχηση σε Υπουργικές θέσεις ατόμων  «πολιτικά γκέι, πολιτικά πορνιδίων και ανικάνων»!
Ο κ. Γ.  Παπανδρέου δεν έκανε πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις για κάθαρση, αντιμετώπιση της διαφοράς, την αντιμετώπιση των ληστρικών τραπεζιτών, την στιγμή που 1700 πολίτες έχουν δολοφονηθεί από τους τραπεζίτες, ο κ. Γ. Παπανδρέου έδινε και άλλα στην φεουδοτραπεζίτες!
Ο κ.  Λουκάς Παπαδήμος λίγο μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε:  «Δεν θα είναι εύκολη η πορεία, αλλά με ενότητα, συνεννόηση και σύνεση θα επιλυθούν τα προβλήματα πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος» σημείωσε τονίζοντας την ανάγκη η χώρα  να παραμείνει στην Ευρωζώνη. «Δεν είμαι πολιτικός αλλά έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο τμήμα της επαγγελματικής μου ζωής στην άσκηση οικονομικής πολιτικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη», δήλωσε ...
χαρακτηριστικά.  Ο κ. Παπαδήμος κατέστησε σαφές ότι δεν τέθηκαν όροι από κανένα πολιτικό αρχηγό και ερωτηθείς για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, δήλωσε ότι δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς.
Υπάρχει ελπίδα. Αντιταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
     Ο κ. Λουκάς Παπαδήμας έρχεται, το «λάιτ ανίκανο ΠΑΣΟΚ» φεύγει… ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.