Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αποδοκιμασίες και κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από ξενοδόχους, μετά από αυτές του Γεωργιάδη!!! Τυχαίο ή κάτι άλλο;

 Με άγριες διαθέσεις περίμεναν ορισμένοι ξενοδόχοι τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος προσήλθε στη γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για να μιλήσει στην εκδήλωση ως συναρμόδιος υπουργός.

Ορισμένοι ξενοδόχοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα τον υπουργό όταν άρχισε την ομιλία του, ενώ κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της κυβέρνησης στον κλάδο.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης καταδίκασε το περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Χρυσοχοΐδη, ωστόσο, παρατήρησε ότι «ο ξενοδοχειακός κόσμος είναι πια αγανακτισμένος και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια».

Σημειώνεται ότι προ ημερών ο υφυπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προπηλακίσθηκε στο νησί της Λέσβου, και χρειάστηκε η παρέμβαση των αρχών για να διαφύγει. ...

[Αυγά και πορτοκάλια κατά του Α. Γεωργιάδη (βίντεο)]
 Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας , Άδωνι Γεωργιάδη , που βρέθηκε στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η πρώτη απόδραση σημειώθηκε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.

Η δεύτερη απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.

Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.

Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τα αυγά και τα πορτοκάλια. (ΣΚΑΙ)
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.