Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η ομιλία του Γ. Κοντογιώργη προς τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Νέα Υόρκη



Grand Prospect Hall 16 11 2011 B by GR-US-N-A-Channel
Διάλεξη-παρέμβαση του καθηγητή πολιτικής επιστήμης και Ιστορίας και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, Γ. Κοντογιώργη, προς τους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Νέα Υόρκη, που έγινε στο Grand Prospect Hall την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. ...
UDemand
Ο Γεώργιος Κοντογιώργης είναι ένας από τους πλέον διακεκριμένους καθηγητές Πολιτικής Επιστήμης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Χρημάτισε Πρύτανης του Παντείου Παν/μίου.  Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης, ιδρυτικό μέλος του European Political Science Network (EPSNET), μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, τιτουλάριος της έδρας Francqui του Ελεύθερου Παν/μίου των Βρυξελλών, Διευθυντής Ερευνών στο CNRS της Γαλλίας κ.ά. Έχει διδάξει σε πολλά ξένα πανεπιστήμια. Είναι αντεπιστέλλον μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας του Πολιτισμού της Πορτογαλίας.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.