Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ [Αλέξανδρος_Χρυσανθακόπουλος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αχαΐας]

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΡΑ!
Αγαπητοί συναγωνιστές, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση,  αναμνήσεις  και προσδοκίες  σας απευθύνομαι δημόσια. Κρατάω έξω από το γραπτό κείμενο, όλα όσα κατ ιδίαν έχουμε κατά καιρούς συζητήσει, θεωρώντας  ότι είναι αυτονόητα. Όταν η ιστορική αναγκαιότητα καλεί σε αναθεώρηση δογμάτων και τεχνητών αποστάσεων, όταν καταργεί πλαστά διλλήματα, όταν ο πολιτικός κύκλος ανοίγει σε νέα πεδία πολιτικής παρέμβασης , τότε μόνο οι καθαρές εξηγήσεις έχουν αξία.                                                         
Αγαπητοί συναγωνιστές, όλα αυτά τα χρόνια σηκώσατε την Ελληνική Σημαία και βάλατε την κομματική κάτω από αυτήν! Είστε για δεκαετίες εμφανείς και αφανείς, πάντα σεμνοί και αταλάντευτοι .
Είμαι περήφανος που συνυπέγραφα μαζί σας  τα γνωστά δημοσιευμένα πατριωτικά κείμενα  για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων. Οι συντάκτες τους;
Ο αείμνηστος Αναστάσιος  Πεπονής , ο πάντα μαχητικός  Λευτέρης Βερυβάκης, ο απτόητος Παναγιώτης Κρητικός κλπ  Έχω στα χέρια μου το πρόσφατο άρθρο του Παναγιώτη Κρητικού (εφημερίδα ΕΣΤΙΑ 6 Οκτωβρίου2011) με τίτλο «Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας».                               
Οι δραματικές πολιτικές εξελίξεις επιβεβαιώνουν τον ιστορικό μονόδρομο.                                   
Το προσυπέγραψαν πρόσφατα με ομιλίες τους δεκάδες  βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,το κατανοούν αρκετοί της ΝΔ και  το προτείνει  διαχρονικά, αφού πρώτος το έθεσε έγκαιρα δίχως να εισακουσθεί ,
ο Γ Καρατζαφέρης.                                                                                                  
Ποιος δεν αναγνωρίζει τη καθαρή στάση των  ανθρώπων του πάλαι ποτέ Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ που με μέτρο σύνεση και ευθύνη αγωνίζονται, όσο ζουν,  για τα εθνικά και λαϊκά δίκαια; Ποιος δεν παραδέχεται ότι όλοι αυτοί έχουν το τεκμήριο της εντιμότητας, απέναντι στην διεφθαρμένη κομματική γραφειοκρατία του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ, που τους αποσιώπησε τους περιφρόνησε και τους εξόντωσε μεθοδικά ένα προς ένα; Είδατε πώς απαγορεύτηκε προκλητικά από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η επανέκδοση των βιβλίων  του Α. Παπανδρέου; 
 Ποιος δεν σεμνύνεται μπροστά στους ανθρώπους που είχαν και έχουν θάρρος γνώμης και παρρησία πολιτικού λόγου; Ποιος ξεχνάει τον ξεσηκωμό για τα Ίμια, την μάχη ενάντια στην συμφωνία της Μαδρίτης, την υπεράσπιση του δικαιώματος του Οτσαλάν για διεθνή προστασία; Την αντίσταση στην εισβολή και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας; 
Την καθαρή στάση ενάντια στην παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους σφετεριστές; Την  άρνηση της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε; Την καταδίκη της Άγκυρας για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο; Την κινητοποίηση ενάντια στο σχέδιο ΑΝΑΝ;
Την κοινή δήλωση για τον ευρωστρατό; Την λεβέντικη αντίσταση στην τουρκοποίηση της Θράκης; Την κινητοποίηση για την απόσυρση του, μετά την αποκάλυψη,  του  βιβλίου της παραχάραξης της ιστορίας; 
 Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που όλοι αυτοί (τον μακρύ κατάλογο των οποίων σκοπίμως δεν αναφέρω για δύο λόγους , να μην θεωρηθεί ασέβεια και να μην παραλείψω ούτε έναν), είναι ανεξάρτητα από ηλικία επίκαιροι και  καθοριστικοί παράγοντες για την σηματοδότηση της Εθνικής Υπόθεσης.                                                                                                                     
 Τελευταία όλο και πιο πολλοί αισθάνονται πόσο μεγάλο είναι πολιτικό έλλειμμα του πατριωτικού χώρου που άφησε η προηγούμενη και δοκιμασμένη γενιά πολιτικών.                
Το να θέτεις τα συμφέροντα της πατρίδας πάνω από το ατομικό και το κομματικό συμφέρον ήταν και είναι η μόνιμη επιλογή τους.                                                                         
Μόνο που τώρα έφτασε η ώρα του δρώντος απολογισμού.                                                                          
Προσωπικά συντάχθηκα με την μοναδική συγκροτημένη πατριωτική πολιτική δύναμη που έχει η Ελληνική Βουλή. Δυστυχώς μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ έχει καθαρή γραμμή στα εθνικά θέματα και απαντά και στις νέες προκλήσεις της εποχής (η Ελλάδα στους Έλληνες, μεταναστευτικό, νέα τάξη, διεθνή οικονομική κρίση, παγκόσμιο νόμισμα, παγκόσμια διακυβέρνηση, διάλυση έθνους κράτους, νομιμοποίηση ναρκωτικών, αφελληνισμός εκπαίδευσης, μειονοτικός κατακερματισμός της χώρας, Α.Ο.Ζ, ορυκτός πλούτος και υδρογονάνθρακες, πολιτισμική αντίσταση, ηλεκτρονική κάρτα -φακέλωμα του πολίτη, νέες γεωπολιτικές συμμαχίες,  ανασύνταξη του βορειοηπειρωτικού  ελληνισμού κλπ).                                                                        
Η παραδοσιακή αριστερά με ξεπερασμένες παρερμηνείες του παρελθόντος βάζει βούτυρο στο ψωμί των ιμπεριαλιστών (στείρα άρνηση των πάντων, λαθρομεταναστολαγνία, ναρκομανία, σταλινική ακαμψία, νεωτερίζουσα ενδοτικότητα, υπέρ τεχνητών μειονοτικών ομάδων, τουρκολαγνία, μεσοαστική παγκοσμιοποίηση με χάπενινγκ, αποδοχή της παραχαραγμένης ιστορίας, ανθελληνική υστερία ΜΚΟ κλπ).                                                           
Τα θραύσματα του ΠΑΣΟΚ που ψάχνουν την ατομική τους σωτηρία στα σχίσματα και σχήματα της παραδοσιακής αριστεράς το μόνο που θα πετύχουν είναι την ενσωμάτωση τους στο παρελθόν της μόνιμης και μηδενιστικής γραμμής του στείρου «αντί» και ακίνδυνου «κατά» …  θα γίνουν συνοδοιπόροι της Μ. Ρεπούση;
Θα καταπιούν την λαθρομεταναστολαγνία του ΣΥΡΙΖΑ;
Θα γίνουν όψιμοι σταλινικοί ;
Τα περί ανασύνθεσης του σοσιαλιστικού χώρου είναι πλέον μια χαμένη ιστορία, που βουλιάζει στις ατελείωτες ίντριγκες των ατέρμονων συνιστωσών η στην ακινησία των σταλινικών απολιθωμάτων. Όσοι την ώρα της εθνικής τραγωδίας θέλουν ταξικό πόλεμο ενάντια στην ψόφια και παρασιτική, μεταπρατική, κρατικοδίαιτη αστική τάξη τα έχουν χαμένα.
Όλο το κρατικό κομματικό και συντεχνιακό κράτος καταρρέει. 
Όποιοι ονειρεύονται νέο εμφύλιο είναι επικίνδυνοι. Μονόδρομος η εθνική ενότητα.   Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να χωρίζουμε τους Έλληνες σε ομάδες κομματικών συμφερόντων, τελείωσαν οι πλαστές, τεχνητές πολώσεις  που στην ουσία καλλιεργούν οι συμπληρωματικές δυνάμεις της δεξιάς και της αριστεράς. Δικαιώθηκαν τελικά οι παλαιοί μάχιμοι κεντρώοι.                                                                                                                    
Το εθνικό κέντρο του ελληνισμού έχει τον λόγο. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω σε όλους που θέλουν, αλλά δεν τους αφήνει συναισθηματικά το παρελθόν τους.
Μην αρνηθείτε την ιστορία σας!
Υπερβείτε την!  Υπάρχει λύση! Η Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη!                                
 Ο λαός βαρέθηκε τις φαμίλιες, την σκόπιμη εναλλαγή του δικομματισμού, την πόλωση σε ψευδή ιδεολογήματα! Τώρα και που όσο ποτέ άλλοτε κινδυνεύει η πατρίδα, να είμαστε ενωμένοι δίχως προκαταλήψεις και εγωισμούς.                                                                                     
Ως νεότερος της γενιάς και της εποχής του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, σας απευθύνω δημόσια πρόσκληση με σεβασμό και αγάπη και σας καλώ να δώσετε ότι έχει απομείνει από την ζωτική σας δύναμη στον δημόσιο βίο. Να συναντήσετε σε δημόσιο επίπεδο, δίχως προκαταλήψεις, τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, την «άλλη πλευρά του λόφου» που έχετε κοινά πατριωτικά ιδεώδη.
Να συνομιλήσουμε με όρους ανασύνθεσης  του πολιτικού σκηνικού κάνοντας αναγκαίες υπερβάσεις. Τα δύο γνωστά κοινά για όλους τους πατριώτες συμπληρωματικά συνθήματα να μας φέρουν κοντά: « Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και « Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς».
Ειλικρινά συγκινημένος
Αλέξανδρος  Χρυσανθακόπουλος
Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Αχαΐας

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.