Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τεράστιο το πρόβλημα που ανέκυψε στην Ιπποκράτους…

Γράφει ο Προβοκάτορας

Το τι συμβαίνει μεταξύ των ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ για ένα γραφείο στην Ιπποκράτους, δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί.
Τα εκατοντάδες κυβερνητικά στελέχη που μετακομίζοντας στην κυβέρνηση είχαν πάρει μαζί τους τις υπερπολυτελείς πολυθρόνες από την Ιπποκράτους, επιστρέφουν…
Τώρα θα είναι αναγκασμένοι να συγκατοικήσουν δυο-δυο, αλλά και τρεις-τρεις στο ίδιο γραφείο…
Το γραφείο «μήλο έριδας» στην Ιπποκράτους είναι εκείνο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου της Αριστερής Πρωτοβουλίας και ειδικότερα έχει μπει στο στόχαστρο της κυρίας Ρ. Βάρτζελη και του κ. Νίκου Αθανασάκη, που αποφάσισαν τη συγκατοίκηση…
Απαίτησαν από τον κ. Γ. Παναγιωτακόπουλο να αποκαθηλώσει ένα τεράστιο κάδρο με τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά αυτός είναι ανένδοτος!
Οι κατέχοντες γραφεία στην Ιπποκράτους αρνούνται να τα παραχωρήσουν και επισημαίνουν ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του Κινήματος, το Ευαγγέλιο κατά τον ΓΑΠ, πρέπει στις 11 Νοεμβρίου να προκηρυχτούν εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και επισημαίνουν πως καλό θα ήταν να αναμένουν οι φίλοι και κηπουροί του Γ. Παπανδρέου, διότι αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ίσως δεν εκλεγεί. ...
Ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο κ. Πέτρος Λάμπρου, ο οποίος διαθέτει το μεγαλύτερο και το πιο πολυτελές γραφείο, μιας και είναι ο διαχρονικός εκλεκτός όλων των προέδρων του Κινήματος. Μάλιστα έχει θέσει υπό την προστασία του και τον κ. Μ. Καρχιμάκη, τον οποίο διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να διατηρήσει γραφείο μόνος του και χωρίς συγκατοίκηση με τον κύριο Παύλο Γερουλάνο.
Ο φόβος του κ. Καρχιμάκη είναι μήπως ο Παύλος ζητήσει τη συνδρομή του κ. Ρ. Σπυρόπουλου κι έτσι θα είναι αναγκασμένος να είναι στο ίδιο γραφείο με τον κ. Γερουλάνο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν διακοπεί οι εργασίες εξοπλισμού του υπό κατασκευή Γυμναστηρίου στην Ιπποκράτους, γιατί η κατασκευή σάουνας που είχε απαιτήσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου θα μειώσει κατά πολύ τους χώρους. Την τελική απόφαση θα λάβει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο βρίσκεται –ως ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του Κινήματος- σε διαρκή συνεδρίαση μαζί με τον Πρόεδρο και συντονίζουν εδώ και 2 μήνες τις αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ για τη Συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου και τις αποφάσεις για την συγκρότηση της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας της πατρίδας και του έθνους.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.