Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Λιάνα Κανέλλη, στο κανάλι channel 4 στην εκπομπή του Jon Snow, σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα: "Στις δημοκρατίες μία είναι η λύση. Εκλογές!!!"

Ρέστα έδωσε η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στο βρετανικό κανάλι channel 4 στην εκπομπή του Jon Snow, σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα.

Ξεδιπλώνοντας το εκρηκτικό της ταπεραμέντο έκανε το twitter να παραμιλά και την Guardian να διερωτάται αν μπορεί κάποιος να στείλει την κ. Κανέλλη και στην εκπομπή "Newsnight" του δημοφιλέστερου Άγγλου δημοσιογράφου, Jeremy Paxman.

«Συνεχίζουμε να νιώθουμε τολμηροί & γοητευτικοί και χρειάζεστε ακόμα την Ακρόπολη για να έχετε μια ιδέα του ευρωπαϊκού πολιτισμού», ήταν τα πρώτα λόγια της βουλευτού
του ΚΚΕ.

«Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ανακοίνωση και τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την οποία δεν ακολουθήθηκε καμιά απολύτως δημοκρατική διαδικασία» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι «φυσικά και εναντιωνόμαστε στο δημοψήφισμα διότι είναι ένα ψεύτικο δημοψήφισμα πρόκειται για ωμό εκβιασμό καθώς γίνεται εν μέσω κρίσης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον καπιταλιστικό κόσμο». ...

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει στον «αγαπητό της» δημοσιογράφο πως το ερώτημα που τίθεται μέσω του δημοψηφίσματος αποτελεί το εξής δίλημμα :«θέλετε να πεθάνετε η να σας σκοτώσουμε;»

Όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε το φαινόμενο της εκτεταμένης φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, η κ. Κανέλλη απάντησε ότι «υπάρχουν χρήματα που κλάπηκαν από τους Έλληνες και πήγαν σε ελβετικές τράπεζες η σε μπίζνες σε όλο τον κόσμο και τώρα καλείται αυτός ο λαός να πληρώσει έξι φόρους μέσα σε δυο μήνες και με το μισθό μειωμένο στα δύο».

«Στις δημοκρατίες μία είναι η λύση. Εκλογές. Αφήστε τον λαό να δείξει τι μπορούμε να κάνουμε τι μπορούμε να παράγουμε, τι να πληρώσουμε και να δείξει η Ελλάδα πως μπορεί όντως να είναι μια πλούσια χώρα. Εκλογές αλλιώς δεν είναι δημοκρατία και δεν καταλαβαίνω γιατί η Ευρώπη φοβάται τόσο πολύ τις εκλογές», κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.