Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Για αναγκαστική προσφυγή κυβέρνησης στις κάλπες έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. "Ο λαός θα σηκώσει το ανάστημά του" δήλωσε ο κ. Τσίπρας (Vid)


Τσίπρας για εκλογές by fon1972
Αισθανόμενοι την ασφυκτική πίεση του λαϊκού ξεσηκωμού μετά την περήφανη στάση των πολιτών κατά την επέτειο του Όχι, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση σέρνονται στις κάλπες.
"Από ό,τι φαίνεται και παρά τη θέλησή τους οι κάλπες τελικά δεν θα είναι δημοψηφίσματος αλλά κάλπες εκλογών", τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης της Μιλένας Αποστολάκη.
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως ένα είναι σίγουρο. "Ο λαός θα σηκώσει το ανάστημα του και θα πει συντριπτικό όχι στην πολιτική της λιτότητας  και της κοινωνικής χρεοκοπίας, ανοίγοντας νέους δρόμους ελπίδας", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου, που ζήτησε παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο Αλέξης Τσίπρας:
ανέφερε ότι δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.