Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ροντούλης: Aπό το "Θα σας πάρουν με τις πέτρες" στην...κυβέρνηση-σκαπανέα (video)




Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά εδώ και λίγες μέρες ο Αστέριος Ροντούλης είναι μέλος της κυβέρνησης και μαζί με τον Κώστα Σκανδαλίδη και τον Γιάννη Δριβελέγκα (είναι υπαρκτό πρόσωπο) συνθέτουν την πολιτική ηγεσία του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης. ...


Να υποθέσω ότι ο Ροντούλης από αύριο θα αρχίσει να πετάει πέτρες στους συναδέλφους του;

...

 Το βίντεο είναι από την εμφάνιση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λάος, Αστέριου Ροντούλη, το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτέμβρη 2011 στο «Mega». Αφορμή οι δηλώσεις του καράβλαχου Ροντούλη λίγες ώρες νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ότι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ είναι γομάρια.
Όπως θα δείτε στο βίντεο, στις ώρες που μεσολάβησαν μέχρι την εμφάνισή του στο Δελτίο του «Mega», ο Ροντούλης δεν άνοιξε ένα Λεξικό να δεί τι σημαίνει η λέξη «γομάρι» και λέει δύο φορές στον Τσίμα και στην Τρέμη πως "γομάρια" είναι τα γαϊδούρια!
Όλα τα Λεξικά λένε πως "γομάρι" είναι το φορτίο που σηκώνει ένα ζώο (μουλάρι, γαϊδούρι, άλογο κλπ.), όπερ σημαίνει πως στην πραγματικότητα η λέξη "γομάρι" δεν είναι υβριστική. Δηλαδή ο Ροντούλης με την επιπολαιότητά του να μήν ανοίξει ένα λεξικό (αν και είναι καθηγητής φιλόλογος στην Μέση Εκπαίδευση), επιβάρυνε την θέση του και εμφανίστηκε να λέει τους υπουργούς "γαϊδούρια".
Την γκάφα του Ροντούλη προσπάθησε να διορθώσει την άλλη μέρα το πρωΐ (Παρασκευή 23-9-2011) ο Αρχηγός του Λάος, Γιώργος Καραγκιοζοφέρης: Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και άνοιξε το Λεξικό του "Γιοβάνη", διαβάζοντας τί σημαίνει η λέξη "Γομάρι": Σημαίνει "φορτίο" από το ρήμα γεμίζω, γόμωσις κλπ. Δηλαδή, ο Καραγκιοζοφέρης στην προσπάθειά του να καλύψει τον χωριάτη τον Ροντούλη, τον ρεζίλεψε ακόμη πιό πολύ, διότι όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν πώς ο Ροντούλης είναι αγράμματος (αν και φιλόλογος) αλλά και κάργα επιπόλαιος...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.