Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η κοντόφθαλμη μνήμη της επιλεκτικής δράσης και ο ορισμός του αίσχους


Κοιτάξτε ποιοί έχουν το θράσος να παριστάνουν τους τιμητές της δικαιοσύνης… 

Ευρωεκλογές 2009.
Ο Καραβέλας την έχει κοπανίσει αλλά έχουν συλληφθεί η γυναίκα και η κόρη του που σύμφωνα με την δικαιοσύνη εμπλέκονται στις περιβόητες off-shore που γινόταν η διακίνηση της μίζας…
Ακολουθεί ή κόλαση! Καλοταϊσμένα από τα διαφημιστικά κονδύλια της Siemens, τα ΜΜ”Ε” της διαφθοράς παίρνουν το σήμα και ξεκινούν την πλέον πραξικοπηματική επίθεση που έχει γίνει ποτέ εις βάρος της δικαιοσύνης.
Σε σημείο να σε κάνουν να αναρωτιέσαι… “Τα παιδιά του Καραβέλλα ποιόν πατέρα είχανε”.
Και μιλάμε για την μητέρα των σκανδάλων. Για το Γερμανικό πλιάτσικο που πληρώνουμε με την σημερινή μας εξαθλίωση. Για τα δις της μίζας, για τις υπερπρομήθειες, για όλα. Κοιτάξτε λοιπόν οι σημερινοί Εφραιμοφάγοι που καίγονται για τον σεβασμό της δικαιοσύνης, τι ακριβώς έλεγαν τότε, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά να διαλύσουν τα ποσοστά του Καραμανλή στις Ευρωεκλογές και να ανοίξουν τον δρόμο στην λαίλαπα μία ώρα αρχύτερα.
Δείτε ενδεικτικά (δυστυχώς τα επικά βίντεο του Mega με την κυρία Τρέμη να μιλούν για απανθρωπιά, δεν υπάρχουν πουθενά).
Κοιτάξτε τον Γερμανικό Alpha και το Πρώτο Θέμα (ΚΛΙΚ στην εικόνα για το επικότερο πρωτοσέλιδο)
Αμ το βίντεο του Άλφα;; “Ανάκριση ανηλίκων”!!

Ο ορισμός του αίσχους.

Να θυμηθούμε όμως και τι έχει κάνει αυτός ο άγιος άνθρωπος:


Για τον Καραβέλα μιλάμε, όχι για τον Εφραίμ!
Μπράβο στον Καραβέλα. Κάθε ευρώ που έδωσε έπιασε τόπο… (olympia)

Στη συνέχεια:
Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα για την «Ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης»
(real.gr

Απάντηση σε έντονο ύφος για την κριτική που δέχεται η Δικαιοσύνη για την απόφαση προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί όταν εκφέρουν γνώμη για τις δικαστικές αποφάσεις.

«Το δικονομικό μας σύστημα καθιερώνει την προσωρινή κράτηση (προφυλάκιση) του κατηγορούμενου για κακουργήματα ως εξαιρετικό μέτρο και επομένως πρέπει να διατάσσεται με μεγάλη προσοχή και φειδώ,πολύ περισσότερο σήμερα μετά την επελθούσα τροποποίηση του έτους 2010 που καθιερώνει την προφυλάκιση ως εντελώς εξαιρετικό μέτρο» υπογράμμισε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, που εμφανίστηκε ενοχλημένος για όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες και έκανε λόγο για ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

«Ο κοινωνικός απόηχος των δικαστικών αποφάσεων και πράξεων και βέβαια μας ενδιαφέρει όμως πρέπει να είναι προσεκτικοί όσοι εκφέρουν γνώμη γι΄αυτές αφού δεν έχουν γνώση των δεδομένων της δικογραφίας. Συνεπώς θεωρώ ατυχή την κριτική που ασκείται από φορείς ξένης χώρας και από παράγοντες του δημόσιου βίου της χώρας μας για τη συγκεκριμένη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αφού η κριτική αυτή με τον τρόπο και το ύφος που γίνεται αποτελεί ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης».

Σχόλιο: Επειδή η υποκρισία πρέπει κάποτε να αναδειχθεί ως επιλεκτική δράση και κοντόφθαλμη μνήμη, ας δούμε όλοι μαζί το παρακάτω ρεπορτάζ, περιμένοντας μια διάψευση:
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=221596



  Όποιος μπορεί να μας πει την δική του αλήθεια, ευχαρίστως να την δημοσιεύσουμε.

Για εμάς όμως, που τότε παρασυρθήκαμε από τους αλιτήριους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ, οφείλουμε να παρουσιάσουμε την αλήθεια... και η αλήθεια έχει επιμελώς αποκρυβεί.
Για αυτό:
Όποια στοιχεία έρχονται στο φως θα τα αναδημοσιεύουμε... και όπου χρειάζεται θα λέμε την δική μας άποψη, χωρίς φόβο, εμπάθεια ή πάθος.
ΔΕΝ θα αποδεχθούμε όμως την ενοχή ενός καλόγερου και μόνον, χωρίς να συρθούν σε δίκες όλοι οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί καθώς επίσης και τα 32 πρόσωπα του δημοσίου.


Νάσος

==========================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.