Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Επιστέφουν εποχές ΥΕΝΕΔ; (Βίντεο)

 Του Γ.Γ. 

Προσωπικά δεν συμφωνώ με τις επαγγελματικές και όχι μόνο επιλογές του Κώστα Βαξεβάνη. (Ξεκίνησε από το ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη» για να περάσει από αρκετά «μαγαζιά» ενημέρωσης καπιταλιστών και τελικά δουλεύει στην ΕΡΤ). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένας αξιοπρεπής δημοσιογράφος και η εκπομπή του «Το κουτί της Πανδώρας» δεν είναι μια απ’ τις πιο αξιόλογες που υπάρχουν σήμερα στην τηλεόραση.

Γ’ αυτό τον λόγο –και στο όνομα της παλιάς φιλίας μας- δεν μπορώ παρά να καυτηριάσω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, Λ. Ταγματάρχη, απέναντι στον Κ. Βαξεβάνη. Δεν θα ήθελα να ισχυριστώ ότι αυτή η συμπεριφορά του ισχυρού άντρα της δημόσιας τηλεόρασης πηγάζουν από την τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε ο Κ. Βαξεβάνης με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευα. Βενιζέλο.
Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να καταλάβει ο κουμανταδόρος της ΕΡΤ ότι οι εποχές της ΥΕΝΕΔ έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί. Καλύτερα να παρακολουθήσουμε τον ίδιο τον Κ. Βαξεβάνη να μας μιλάει –στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια»- για την περιπέτεια που υφίσταται. (giorgis)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.