Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Γράφει ο Δευκαλίων

Συζητούσαν οι αθεόφοβοι στην Ιπποκράτους μέχρι τις 4.30 το πρωί για το τι μέλλει γενέσθαι στο ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας!
Αφού άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να λέει ότι δεν σκοπεύει να γίνει εξιλαστήριο θύμα (όπερ εστί μεθερμηνευόμενο) «κύριοι μαζί τα αποφασίζαμε και τα κάναμε δεν θα την πληρώσω τώρα μόνος μου», είπαν ο καθένας την γνώμη του για την διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα αλλαγής ηγεσίας.
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασάτοι Ε. Βενιζέλος, Α. Λοβέρδος, Μ. Χρυσοχοϊδης, Α. Διαμαντοπούλου έβαλαν θέμα αλλαγής ηγεσίας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου όμως αρκέστηκε τη σιβυλλική δήλωση «θα κάνω το καθήκον μου» και καθάρισε.
Τώρα πως εννοεί ο Γιώργος Παπανδρέου το καθήκον σε αυτή την πολύ δύσκολη ώρα για την εξέλιξη της Ελληνικής Δημοσιονομικής Κρίσης, είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως αν το εννοεί όπως το εννοούσε όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, αστό καλύτερα, καήκαμε!
Απομένουν μόλις 3 βράδια έως ότου αλλάξει ο χρόνος. Φεύγει το 2011 και έρχεται το 2012. Όσοι πιστεύουν ότι αυτή η αλλαγή έχει και μαγικές ιδιότητες που θα αφήσουν πίσω τα κακά και θα φέρει καλά, καλώς το πιστεύουν. Λίγη αισιοδοξία στην ζωή έστω και αν βασίζεται σε μη ορθολογικές ερμηνείες δεν βλάπτει.
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.