Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα!

Γράφει ο Δευκαλίων

Το είδαμε και αυτό! Ο Υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοϊδης να ασκεί κριτική και να ζητά την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ουδόλως ενδιαφέρει την στήλη. Για την στήλη η σοσιαλδημοκρατία έχει πεθάνει πολιτικά και πολύ γρήγορα όταν θα γίνουν εκλογές θα εκδοθεί με το εκλογικό αποτέλεσμα και η τυπική βεβαίωση θανάτου. 
Άρα αφού δεν μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο ουδόλως ενδιαφέρει ποιος την εκπροσωπεί πολιτικά. Κάποιος κατεψυγμένος από τα ψυγεία του κατεστημένου θα νεκραναστηθεί για να ηγηθεί της Ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας.
Στέκομαι όμως σε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός ως ενδεικτικό του ήθους της παρέας του Γιώργου Παπανδρέου. Μίας παρέας που χωρίς ίχνος ιστορικής και πολιτικής ευθύνης έριξε την χώρα σε μία περιπέτεια με ορατό το καταστροφικό τέλος και την δημοκρατική παράταξη σε μία πολιτική περιδίνηση που είναι απολύτως βέβαιο ότι θα την κάνει κομμάτια.
Λοιπόν, σ’ αυτή την άθλια παρέα ο κ. Μ. Χρυσοχοϊδης υπήρξε επίτιμο μέλος. 
Γι’ αυτό εξ’ άλλου τον λόγο τιμήθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου.
Συνεχώς υπουργός τα δύο χρόνια της...
πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου. Πρώτα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και μετά στο Ανάπτυξης.
Παρ’ ότι όμως υπήρξε υπουργός σε πρωτοκλασάτα υπουργεία δεν κατάλαβε, δεν άκουσε, δεν είδε ότι η χώρα σύρθηκε στην αγκαλιά του ΔΝΤ μετά από τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης που συμμετείχε, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι οι κερδοσκόποι έπαιζαν αμάδες στην αυλή του Μαξίμου, δεν τον ενημέρωσαν όταν ακόμα ήταν νωρίς ότι η ύφεση θα ξέφευγε σε ύψη ρεκόρ. Με δυο κουβέντες. 
Ο εκ Βεροίας φέρελπις πολιτικός δελφίνος του ΠΑΣΟΚ δεν πολύ-φταίει για το σημερινό κατάντημα της χώρας, γιατί δεν χειρίζονταν αυτός τα κρίσιμα θέματα.
Όμως στον βαθμό που του αναλογεί ευθύνη την παίρνει πάνω του γενναία και με το παραπάνω.
Η απόλυτη αθλιότητα! Αναμενόμενο τέλος μίας άθλιας συμμορίας που κατά διαβολική συγκυρία και απαίτηση συγκεντρώθηκε και οργανώθηκε για να καταστρέψει την χώρα μας.
Εμείς υπήρξαμε από την αρχή πολέμιοι αυτής της άθλιας συμμορίας. 
Αναδείξαμε τα λάθη της, στηλιτεύσαμε τις πολιτικές της και πάνω απ’ όλα προβλέψαμε τα αδιέξοδα και στην οικονομία και στην κοινωνία και συνεπακόλουθα και στο πολιτικό σκηνικό. Επιβεβαιωθήκαμε σε όλα. Γι’ αυτό και πιο μπροστά και έγκαιρα από όλους τους άλλους ζητήσαμε πρόωρες εκλογές. Δεν θα πούμε ότι μας ακολούθησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 
Τα κόμματα διατυπώνουν ένα πανελλήνιας εμβέλειας αίτημα αφού πρώτα για τακτικούς-επικοινωνιακούς λόγους ξεδιπλώσουν μία ολόκληρη επικοινωνιακή καμπάνια. Θα πούμε ότι απλά συνέπεσε χρονικά με τον άσημο και ταπεινό Δευκαλίωνα να προηγείται ελάχιστα χρονικά η κατάθεση του αιτήματος για την διενέργεια προώρων Βουλευτικών εκλογών.
Μόνον οι πρόωρες εκλογές μπορούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την άθλια παρωδία δημοκρατίας που ζούμε σήμερα. Δηλαδή ο κάθε κ. Μ. Χρυσοχοϊδης να ασκεί κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί όταν κυβερνούσαν μαζί έκαναν λάθη που σήμερα στοιχίζουν πολύ ακριβά στον Ελληνικό Λαό.
Το γελοίο της ιστορίας; 
Ο κάθε κ. Μ. Χρυσοχοϊδης είναι υπουργός με την ψήφο και συναίνεση του Γιώργου Παπανδρέου!
Ποιος κοροϊδεύει ποιόν αφού όλοι ίδιοι είναι.
Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.