Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Βασιλική Μαύρου:Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό ούτε καν να πλησιάσει τα παιδιά μου!!! (Video )

 Εμετικός, ανήθικος και κυρίως ανιστόρητος ο κολοτούμπας:
"ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."
δηλ, "ΑΣ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ";

«Μου θυμίζει μια ταινία που είδα πρόσφατα... Μετά τον πόλεμο στην Ιταλία παρελαύνουν οι στρατιώτες που πολέμησαν και οι Ιταλίδες μάνες με τα παιδάκια τους και τους χειροκροτούν. Κάποιοι τα χαϊδεύουν, τους πιάνουν τα ποδαράκια κλπ καταλαβαίνετε τώρα... Και μάλιστα οι Ιταλίδες μάνες τα σπρώχνουν κιόλας! Μια Αμερικανίδα μάνα βλέπει το σκηνικό και ρωτάει: "μα τι μάνες είναι αυτές; Να σπρώχνουν τα παιδιά τους;" και μια άλλη Ιταλίδα της απαντά: "ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."» (τάδέ έφη  Καρατζαφύρερ)
Δεν θα απαντήσουμε εμείς  στον χυδαίο  αθλητή της κολοτούμπας  και  προπαγανδιστή  της ηττοπάθειας και της  εθνικής εκπόρνευσης , αλλά μία επώνυμη  Ελληνίδα ΜΑΝΑ , η οποία  αν δεν το κατάλαβε, του στέλνει μαζί με όλες τις άλλες Ελληνίδες  ένα  τελεσίγραφο.

Έφτασε  ο καιρός ,να πάνε  στα τσακίδια  ή   στον Μπαρόζο και τον Ρομπάϊ  (που μπορούν  να ...εκτιμήσουν  τα  περί παιδοφιλίας  παραδείγματα), αυτός και  οι υπόλοιποι  δωσίλογοι της τρικομματικής χούντας καθώς επίσης και  κάθε άλλος  αριστεροδέξιος εθνομαγαριστής εντός ή εκτός κοινοβουλίου .

Ανοικτή  επιστολή  μιας Ελληνίδας  μάνας  προς  κάθε   ανώμαλο  που βρίσκεται εντός ή εκτός  του  Ευρωκοινοβουλίου  της Βουλής των ...Ελλήνων,  αλλά και  πρός κάθε  έναν  που  προσπαθεί  να καλλιεργήσει στον Έλληνα   πνεύμα και φρόνημα  ηττοπάθειας και εκπόρνευσης  ως "αναγκαίο κακό".

Προς κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,
    Με αφορμή την συνέντευξη του Γιώργου  Καρατζαφέρη  στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 στις 13/12/11, όπου ανέφερε ότι είμαστε στη θέση των μανάδων που  πρέπει να εκπορνεύσουν τα παιδιά τους, προκειμένου να μην πεθάνουν από την πείνα (!),
καλώ, προσκαλώ και προκαλώ ΟΛΕΣ τις Ελληνίδες μητέρες, γιαγιάδες και μέλλουσες μανούλες να ορθώσουν τη φωνή τους -με όποιον τρόπο μπορούν- και να κάνουν σαφές σε κάθε επίδοξο διεστραμμένο Δυτικο-Ευρωπαίο ή  ημεδαπό που θεωρεί ότι η φτώχεια θα μάς οδηγήσει στο να εκπορνεύσουμε τα παιδιά αυτής της χώρας, πως οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ από την αρχαία ήδη εποχή προτιμούν να πεθάνουν τα παιδιά τους και οι ίδιες παρά να λυγίσουν στη δύναμη οποιουδήποτε εισβολέα!!
    Οι Σπαρτιάτισσες δέχονταν μόνο τη Δόξα ή το θάνατο από τα παιδιά τους στα πεδία των μαχών, οι Σουλιώτισσες τα έπαιρναν μαζί τους στο γκρεμό προκειμένου να μην παραδοθούν, οι Αντάρτισσες πήραν τα όπλα για τη Λευτεριά!

Εγώ προσωπικά δηλώνω:


1) Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν διεστραμμένο Δυτικο-ευρωπαίο ή ημεδαπό   ούτε καν να διαννοηθεί ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσει  να πλησιάσει τα παιδιά μου!!!
2) Οι οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο δεν θα με οδηγήσουν στην εκπόρνευση των παιδιών μου αλλά με έχουν ήδη βγάλει στο δρόμο, στον υπέρτατο αγώνα για την ανατροπή της συγκεκαλυμμένης δουλείας στην οποία μάς έχουν οδηγήσει οι πολιτικοί μας  από τη δολοφονία του Καποδίστρια και μετά,   αλλά και για την αποτίναξη κάθε πλαστού  χρέους απειλεί την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια!
3) Προειδοποιώ κάθε επίδοξο διεστραμμένο  εισβολέα αλλά και όποιον από τους πολιτικούς νομίζουν ότι έχουμε τα πάντα για πούλημα,  ότι ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Η οικογένειά μου  και εγώ όχι  μόνο δεν είμαστε προς πώληση αλλά είμαι διατεθειμένη και ικανή -αν χρειαστεί-  να κόψω οποιοδήποτε  κεφάλι, οποιουδήποτε έχει αρρωστημένες βλέψεις για τα παιδιά μου!
4) ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ κανένα νομικίστικο τερτίπι μπορεί να σκαρφιστεί οποιοσδήποτε αήθης διαννοηθεί να με διώξει ποινικά για το κείμενο αυτό!
Είμαι σίγουρη, ότι θα βρεθούν δεκάδες γυναίκες και άντρες δικηγόροι, οι οποίοι οικοιοθελώς θα υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμά μου να προστατεύω την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μου!
    Όχι μόνο σας επιτρέπω αλλά και σας παρακαλώ να διαδώσετε με κάθε τρόπο τις δηλώσεις μου αυτές (σε blogs, ιστότοπους, εφημερίδες, κ.α.), ώστε να διαβαστούν από όσους περισσότερους γίνεται εντός και εκτός συνόρων!
Θα χαρώ ακόμα περισσότερο εάν, όσοι συμφωνείτε, το προσυπογράψετε!

Μετά τιμής,
Βασιλική Ιακ. Μαύρου
μητέρα τριών παιδιών (3-10-13 χρόνων).

(Υ.Γ.: Το επίμαχο βίντεο υπάρχει στο webtv του ΑΝΤ1, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κυκλοφορήσει παντού!  Παρακαλείται όποιος γνωρίζει τον τρόπο,  να το επισυνάψει στο κείμενό μου.Ευχαριστώ!)

Τρίτη 13/12/2011 Αντ1  (εκπομπή  Παπαδάκη) 
 "ε, τι να κάνουν; Από το να τα δούνε νεκρά...."
Δείτε  ποιοι  είναι αυτοί  που  ανέλαβαν  εργολαβικά  την σωτηρία  της πατρίδας  μας:



Σχόλιο; Ο «Χορός του Ζαλόγγου» (παραμονές Χριστουγέννων 1803) αποτελεί αιώνιο σύμβολο για τη γυναίκα που προτιμά το θάνατο από την ατίμωση και τη δυστυχία. Τη γυναίκα-ηρωίδα που «της Ελευθερίας ο έρως» τη σπρώχνει να θυσιάσει τον εαυτό της και τα παιδιά της, να αποχαιρετήσει παντοτινά  «τη γλυκιά ζωή» και τη «δύστυχη πατρίδα». «Στη στεριά δε ζει το ψάρι ούτ’ ανθός στην αμμουδιά / κ’ οι Σουλιώτισσες δε ζούνε μέσ’ τη μαύρη τη σκλαβιά». Η πρώτη σέρνει το χορό, φτάνοντας στο χείλος του γκρεμού, πηδάει και χάνεται στα βάθη του. Την ακολουθούν με τον ίδιο τρόπο, πάντα τραγουδώντας και χορεύοντας,   η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη… Γύρω ακούγεται το μουγκρητό του ανέμου, που στροβιλίζει το χιόνι κι ανακατεύεται με το τραγούδι…
        Την ίδια χρονική στιγμή(Δεκ. 1803), η Δέσπω Σέχου-Μπότση, σύζυγος του Γιωργάκη Μπότση, κυνηγημένη από τους Τουρκαλβανούς, μετά τη συνθηκολόγηση του Αλή Πασά με τους Σουλιώτες, οχυρώθηκε με τις κόρες, τις νύφες και τα εγγόνια της στον πύργο του Δημουλά στη Ρηνιάσα και ύστερα από σθεναρή αντίσταση ανατίναξε τον πύργο, για να μην παραδοθούν στον εχθρό.
        Από τις Σουλιώτισσες ξεχώρισαν άλλες δυο, οι οποίες υπήρξαν οι διασημότερες από τις άλλες, καταφέρνοντας να περάσουν τα ονόματά τους στο δημοτικό τραγούδι κι από εκεί στη σφαίρα του θρύλου. Η Μόσχω Τζαβέλα, σύζυγος του Λάμπρου, κατέχει τον τίτλο της «γυναίκας του Σουλίου». Ήταν  η πρώτη και μεγαλύτερη ηρωίδα του Σουλίου. Με βαριά καρδιά έδωσε στο χέρι του αιμοβόρου Αλή Πασά τον πρωτότοκο γιο της Φώτο, για θυσία, και έβαλε πάνω από τον ίδιο της το γιο την αγάπη της για την πατρίδα. «Το παιδί μου  είναι παιδί του Σουλίου και σα γλιτώσει το Σούλι γλιτώνει και το παιδί μου»,είπε χαρακτηριστικά στον πασά.
        Μια άλλη γυναίκα φυσιογνωμία που ξεχώρισε ήταν η Χάιδω Γιαννάκη Σέχου. Το όνομά της είχε πρωτακουστεί στον πόλεμο του 1792, όπου ο ηρωισμός της , μας πληροφορούν ξένοι διπλωμάτες την εποχή εκείνη στην κατεχόμενη Ελλάδα, προκαλούσε το σεβασμό και το θαυμασμό των συμπατριωτών της. Πρώτη έτρεχε στη μάχη, συχνά δίπλα στους άντρες, συχνότερα μπροστά απ’ αυτούς.       Η ηρωίδα αυτή άγγιξε το απόγειο της δόξας της στη δραματική τριετία 1800-1803, οπότε «καμιά γυναίκα δεν αναδείχθηκε όσο η Χάιδω», βεβαιώνει ο Γερμανός Μπαρτόλντι.

Αλλά τι να μας πει ο κολοτούμπας;Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η εξουσία!!! 
με όποιο κόστος... αρκεί να συρθεί στα υπουργικά έδρανα...

Βέβαια, όταν ένας εισαγγελέας δεν τον εγκαλεί να δώσει εξηγήσεις για τα κατάπτυστα δήθεν επιχειρήματα δανειοδότησης της χώρας μας, μιας χώρας που εκτός από προδότες και επίορκους, ανάθρεψε άνδρες πατριώτες και ηρωίδες γυναίκες... τότε δεν έχουμε μέλλον ως έθνος. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία στις επόμενες εκλογές να φράξουμε το δρόμο σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές πολιτικών. Το ότι κάποιοι που δεν ξέρουν το ποιόν τους πρέπει να το μάθουν και θα το μάθουν μέσα από την δημοσιογραφία των έντιμων ελλήνων πολιτών που δημοσιογραφούν πληκτρολογώντας ανιδιοτελώς στα ιστολόγια.


Θα μπορούσαμε και εμείς από εδώ να υιοθετήσουμε την δική του διαδρομή στην δημοσιογραφία ή να αντιγράψουμε την τακτική του Νίκου Κακαουνάκη, αλλά δεν θα το επιχειρήσουμε, γιατί δεν μας εκπροσωπούν αυτές οι σχολές του κίτρινου και απαράδεκτου τρόπου δημοσιογραφίας. Εμείς θα παραμείνουμε σταθεροί στις θέσεις  μας παλεύοντας για μια Ελλάδα με κέντρο τον άνθρωπο και τις βιοτικές του ανάγκες, για μια πατρίδα ελεύθερη και ανεξάρτητη χωρίς ξένες εξαρτήσεις και υποτέλειες.


Κάθε φορά που λέμε: "Τέρμα με καρατζαφέρηδες και κολοτούμπες" δεχόμαστε και μία πρόκληση. Αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες πατριώτες και Ελληνίδες πατριώτισσες που τους αποστομώνουν κατάλληλα...


Για την αντιγραφή και το σχόλιο


Νάσος

ΥΣ: Τώρα καταλαβαίνουμε το μένος να "φιμώσει" τα ιστολόγια!!!
http://jungle-report.blogspot.com/2010/05/blogs.html
Καρατζαφέρης: Να αρθεί η ανωνυμία στα blogs


Δείτε το Video: Αυστηρό έλεγχο τών blogs ζητάει ο Καρατζαφέρης


 από το χρήστη την 20 Δεκ 2011
Βίντεο ντοκουμέντο από την σημερινή (Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2011, ώρα 3.50 μ.μ.) εκπομπή του αγράμματου κονφερανσιέ, Γιώργου Καραγκιοζοφέρη, στο "Τηλεάστυ".
Ο τετράπαχος Αρχηγός του Λάος επιτίθεται με δριμύτητα στους Έλληνες μπλόγκερς επειδή ξεσκεπάζουν τις λαμογιές του και ζητεί άμεσο έλεγχο των Μπλόγκς από την Πολιτεία. Εν συνεχεία, "τα βάζει" με τον δημοσιογράφο του "Κόντρα", Στέφανο Χίο, επειδή έδωσε έκταση την περασμένη Κυριακή 18-12-2011 στο χουντικό παρελθόν του πρέσβη (και νύν αναπληρωτού υπουργού Εθνικής Αμύνης) Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος το 2008 απεκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία" μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Προς το τέλος του βίντεο, ο Μαυρογυαλούρος Αρχηγός του Λάος μάς καλεί να τον κάνουμε Πρωθυπουργό της Ελλάδος, διότι ξέρει τον τρόπο να βρεί χρήματα, να γίνουμε Ελβετία...
"Ανοίξτε τα τρελάδικα", που λέει και το γνωστό άσμα...
Υ.Γ.: Το κλού του βίντεο βρίσκεται στο 2:50, όπου ο μή διαθέτων απολυτήριο Γυμνασίου, Γιώργος Καραγκιοζοφέρης, δηλώνει πως είχε δίκιο ο Τζέφρυ, όταν τον Σεπτέμβρη του 2009, δήλωνε πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"! Λεφτά υπάρχουν, επιβεβαιώνει ο Καρατζαφέρης, αλλά ο Τζέφρυ δεν ήξερε πού να ψάξει να τα βρεί!..

Τέλος μία τελευταία αναφορά στο βιογραφικό του ίσως λέει πολλά... ή μάλλον πολύ λίγα;

Το βιογραφικό του Καρατζαφέρη! 
  
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1947 (64 ετών) στην Αθήνα (Αμφιθέα) και κατάγεται από την ορεινή Αρκαδία,(Ποταμιά Φαλαισίας). Το 1959 εισάγεται στη Βαρβάκειο Σχολή. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Βαρβάκειο σχολή καθότι διεγράφη πρίν το τέλος της εξαταξίου (τότε) φοιτήσεως στο γυμνάσιο[εκκρεμεί παραπομπή]. Σε ηλικία 15 ετών έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός[εκκρεμεί παραπομπή] και το 1971 παρακολουθεί μαθήματα τηλεόρασης στο C.F.C.F. στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το 1977 ίδρυσε την Εταιρία Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων R.TV.P.R ΑΕ και το 1983 δημιούργησε τη βιντεοεφημερίδα «TV Press». To 1990 ίδρυσε τον ραδιοφωνικό σταθμό RadioCity και τον τηλεοπτικό ΤeleCity (αργότερα Τηλεάστυ).
Το 1983 του προσφέρθηκε υποτροφία από το Ίδρυμα Αντενάουερ (Adenauer) και το 1994 πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism. Το 2000 ίδρυσε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Α1» και το 2005 την Ακαδημία Σπουδών Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί ως συντάκτης στις εφημερίδες «Έθνος», «Εμπρός», «Εθνικός Κήρυκας» και «Νέα Πορεία» (Επίσημο Όργανο της ΝΔ), και ως αρθρογράφος-πολιτικός σχολιαστής στις εφημερίδες «Ελεύθερος», «Απογευματινή» και «Ελεύθερος Τύπος».


Γιώργος Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος για όλες τις εποχές
 

Της Μαριλης Mαργωμενου (news.kathimerini)

Το πρώτο του μικρό τέχνασμα το εμπνεύστηκε στον Φουρλοπόταμο. Τότε ακόμη ο Φουρλοπόταμος, που σήμερα τον ξέρουμε ως Αμφιθέα, ήταν μια περιοχή υποβαθμισμένη. Αλλά και ο Γιωργάκης, που τώρα τον ξέρουμε ως Γιώργο Καρατζαφέρη, ήταν ένας πιτσιρίκος που μοίραζε με το ποδήλατό του γάλα στη γειτονιά. Εκείνη την εποχή, λοιπόν, ο Γιωργάκης βρήκε μια μεγάλη σύριγγα. Μ’ αυτήν κάθε πρωί τραβούσε μια μεζούρα γάλα απ’ το μπουκάλι κάθε γείτονα. Κι έτσι γέμιζε τζάμπα το δικό του μπουκάλι.
Η μητέρα Καρατζαφέρη, περίπου όπως ο Κ. Καραμανλής σήμερα, συχνά αναρωτιόταν τι θα κάνει μ’ αυτό το παιδί. Στα τέσσερά του πήγε να σκαρφαλώσει στο κάρο του δήμου. Μ’ ένα «ντε!» του αγωγιάτη το κάρο έφυγε και πέρασε ολόκληρο πάνω απ’ το κεφάλι του - το ίδιο κεφάλι στο οποίο αργότερα θα καθόταν το περιστέρι του Κερατίου Κόλπου. Κι ενώ όλοι νόμιζαν πως ο μικρός Γιώργος απεδήμησε εις Κύριον, εκείνος με τα αίματα να τρέχουν άρχισε να κυνηγάει τον αγωγιάτη, μη χάσει το κάρο! Πολλοί λένε πως εκείνο το χτύπημα είναι που φταίει για όλα. Αλλοι, πάλι, απλώς συμπεραίνουν πως ο κ. Καρατζαφέρης ήταν από μικρός ξεροκέφαλος.
Στα 14 του αποφάσισε να γίνει ντι τζέι. Πάνω στο γαλατάδικο ένας θείος από την Αμερική κουβάλησε ένα ραδιόφωνο. Την άλλη μέρα ο Γιώργος το πήρε στο σχολείο και όταν είδε τους συμμαθητές του να εκστασιάζονται με τον Νίκο Μαστοράκη αποφάσισε να γίνει «ραδιοφωνατζής». Πήγε στην αντίπαλη εταιρεία του Μαστοράκη, την RCA Victor του Ορφανίδη, και είπε με το γνωστό του στυλ: «RCA είσαι! Victor δεν είσαι. Victor θα σε κάνω εγώ!». Η ραδιοφωνική του καριέρα σύντομα θα εμπλουτιζόταν και με παραστάσεις... μίμου στις πίστες λαϊκών κέντρων. Το ταλέντο το διατηρεί ακόμα: προ μηνών ενθουσίασε ακόμη και τον Νίκο Χατζηνικολάου όταν εν μέσω εκπομπής του έκανε τον Γκιωνάκη στο «πορτοκαλάδα από πορτοκάλια»...
Η σουρεαλιστική νιότη του κ. Καρατζαφέρη έμελλε να συνεχιστεί στα στρώματα των γυμναστηρίων. Ενώ μοίραζε γάλα σε μια αμερικανική βάση, έπιασε φιλίες με τους Αμερικανούς κι εκείνοι όταν έφυγαν του άφησαν τα όργανα του γυμναστηρίου. Με 5 ώρες βάρη τη μέρα, σύντομα μεταλλάχθηκε σε μπόντι μπίλντερ: βγήκε 6ος μίστερ Ευρώπη (έχει και φωτογραφίες, με κορδέλα...), ενώ διατείνεται πως μια φορά έπαιξε και μπραν - ντε - φερ με τον... Σβαρτσενέγκερ, αλλά έπειτα από 20 λεπτά οι δυο τους βγήκαν ισόπαλοι! Και κάπου εκεί, ενώ τα βράδια έκανε σόου στις πίστες σηκώνοντας τραπέζια με τα δόντια, βρήκε τρόπο να πλουτίσει το βιογραφικό του με μια ακόμη πινελιά σουρεαλισμού: το 1969 άνοιξε σχολή μανεκέν, το «Στούντιο Ομορφιάς». Εκεί πρόλαβε να γνωρίσει τη μελλοντική γυναίκα του, το μανεκέν Βέννη. Διότι αμέσως μετά άνοιξε παρτίδες με τη Ν. Δ., και μπορείτε να φαντασθείτε το ύφος του Γ. Ράλλη όταν άκουσε πως «ο καινούργιος προωθεί μανεκέν»: μέσα σε μια νύχτα, η σχολή έκλεισε και ένα αστέρι της πολιτικής γεννήθηκε.
Εμφάνιση και άνεσηΑπό τότε μέχρι τώρα, για τον κ. Καρατζαφέρη ισχύει πάντα το «απ’ έξω εμφάνιση, από μέσα άνεση» το οποίο ο ίδιος επινόησε ως σλόγκαν για εσώρουχα, όταν έγινε (και) διαφημιστής. Σήμερα πλέον, ο άνθρωπος που το 1974 εβγαζε την εφημερίδα «Το Στέμμα της Δημοκρατίας» αφιερωμένη στον Κωσταντίνο Γλύξμπουργκ, λέει πως τον εμπνέει ο Φιντέλ Κάστρο του οποίου το κάδρο είχε κρεμάσει στο γραφείο του, στην Ευρωβουλή, και αποκηρύσσει τον Καντάφι επειδή συμβιβάστηκε με τους Αμερικανούς. Ο ίδιος, πάλι, όταν έγινε αρχηγός κόμματος έφτιαξε ακόμη και... σωβρακάκια με το σήμα του ΛΑΟΣ, για την «εμφάνιση και άνεση» των απανταχού εθνικιστών.
Αλλά, πλέον, ποιος μπορεί να εκπλαγεί; Στο κάτω κάτω, πρόκειται για την ιστορία του μικρού γαλατά, που έγινε ντι τζέι, «μίστερ Ευρώπη», κονφερασιέ, ιδιοκτήτης σχολής μανεκέν, αρχηγός κόμματος και τώρα ελπίζει να κυβερνήσει και την Ελλάδα διά της μεθόδου της συνεργασίας. Και που αποδεικνύει πως σ’ αυτή τη χώρα όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να ξέρεις την πατέντα με τη σύριγγα: χωρίς να το καταλάβουν οι γείτονες, ανοίγεις μια ιδεολογική τρυπούλα στο εκλογικό τους σώμα, «ρουφάς» λίγους λίγους τους ψηφοφόρους και μέχρι να έρθει η ώρα της κάλπης, την έχεις ήδη γεμίσει με τις δικές σου ψήφους...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.