Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ (ΤΥΠΙΚΗ) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μέγας Γκαουλάιτερ της Τρόικας και των Ημεδαπών Προδοτών «δημ/φος» Μπάμπης Παπαδημητρίου του ΣΚΑΙ, μεταφέροντας πληροφορίες από το στρατόπεδο των ξένων εισβολέων, αποκάλυψε χθές στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ότι αποφασίστηκε απ` αυτούς, η «ελληνική βουλή» να ψηφίσει την «υποχρεωτική συμμετοχή των ιδιωτών στο κούρεμα του ελληνικού χρέους» (CAC'S), πράξη που συνιστά Μονομερή Διαγραφή του Χρέους της Ελλάδος με όρους των Δανειστών (βλ. Δανειακές Συμβάσεις με την Τρόικα) και συνεπώς  τον ΟΡΙΣΜΟ (οικονομικά και νομικά) της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της Ελλάδος.
Μάλιστα ο Μέγας αυτός Γκαουλάτιερ της Προδοσίας της Χώρας, πιστός στην Προδοτική αποστολή του και στις εντολές των εισβολέων και προδοτών της χώρας που πιστά εκτελεί –η ιστορία θα δείξει με ποίο τίμημα- παρουσίασε την ψήφιση αυτή από την Βουλή, ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! (ως το καλό σενάριο!).
Θυμίζω, ότι φώναζα εδώ και δύο χρόνια, ότι η Μονομερής Διαγραφή του Χρέους για λόγους Δημοσίου Συμφέροντος, από την ελληνική Βουλή, με δικούς μας όμως όρους!!, ήταν Συνταγματική μας Υποχρέωση και Καθήκον, σε εφαρμογή του άρθρου 1 και 106 Συντ. και της Αρχής της Εθνικής Κυριαρχίας, η οποία συνιστά την ανωτάτη Δικαιακή Αρχή. Η άρνηση άσκησης του μη-παραιτησίμου αυτού Κυριαρχικού μας Δικαιώματος από την «ελληνική βουλή» συνιστά έναν ακόμα λόγο –μεταξύ των άλλων- διάπραξης Εσχάτης Προδοσίας εκ παραλείψεως από τους Προδότες και τους Προπαγανδιστές των. Η μονομερής διαγραφή του Χρέους, σε εφαρμογή της αρχής της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος, δηλ. με δικούς μας όρους (κι όχι με όρους των δανειστών εισβολέων), συνιστά (νομικά-συνταγματικά και οικονομικά) ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στην Ελλάδα για λόγους Εθνικού Συμφέροντος, σε εφαρμογή των άρθρων 1, 17, 106 παρ.3 Συντ. (κι όχι χρεοκοπία, όπως ισχύει τώρα) και είναι μια Νόμιμη ενέργεια που συνιστά επίσης της Πηγή του Διεθνούς Δικαίου και ισχύει ισότιμα γα όλες τις χώρες.
Και συναφώς ερωτώ:
Ενώ η Μονομερή Διαγραφή του Χρέους για λόγους Εθνικού Συμφέροντος στη αρχή της κρίσης (πριν το μνημόνιο) συνιστούσε την Σωτηρία της χώρας, τώρα τι νόημα έχει, μετά την εξόντωση, βιολογική, ηθική και πολιτική, του Ελληνικού Λαού? Απάντηση: Την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των οικονομικών συμφερόντων των ξένων εισβολέων. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ…Και οι Προδότες, θα εμφανιστούν και πάλι ενώπιον του Ελληνικού Λαού από τα προδοτικά ΜΜΕ και τους προπαγανδιστές των «δημ/φους», ως ΣΩΤΗΡΕΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και θα ζητήσουν από τον Ελληνικό Λαό να τους Ανταμοίψει για την Προδοσία των αυτή με την Ψήφο του. ΕΛΕΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ….
Τέλος, προειδοποιώ: Με την Συντακτική Πράξη αρ.1/15-11-1944 η Κυβέρνηση Πλαστήρα, παρέπεμψε σε δίκη όλους τους δοσίλογους της Γερμανικής Κατοχής, Πολιτικούς, Σώματα Ασφαλείας, Εκδότες και Δημοσιογράφους που: «ενέσπειραν φόbο στον Ελληνικό Λαό και προπαγάνδιζαν υπέρ του εχθρού». Και η Συντακτική Αυτή Πράξη Ισχύει Ακόμα. Η πρώτη μας πράξη στην Βουλή-αν μας τιμήσει ο ελληνικός Λαός-θα είναι η ενεργοποίηση της Συντακτικής αυτής πράξης, σε συνδυασμό με το άρθρο ΠΚ 134 (εσχάτη Προδοσία) και ΠΚ 135 (προπαγάνδα υπέρ της εσχάτης προδοσίας).
Για περισσότερα διαβάστε το άρθρο μου «Το Δόγμα του  Calvo, που δημοσιεύω παρακάτω και το οποίο έχει κατατεθεί στον εισαγγελέα και περιλαμβάνεται στο βιβλίο μου «Τα δάκρυα της Έλλης» που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Δημ. Αντωνίου

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.