Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η Νάξος για μια ακόμα φορά αποθεώνει τον Στυλιανίδη, με το Κράξιμο της Μεγάλης Μπουζουκομάνας


Στιγμές ανείπωτης δόξας και απερίγραπτης λαϊκής ευγνωμοσύνης για την Νέα Δημοπρασία, έχουν ξανά καταγραφεί.
Χαρακτηρισμοί δίκαιης εκτίμησης και εμπνευσμένου σεβασμού όπως "καθίκια", "αλήτες", ...
"πουλημένοι", "τομάρια", "γαμημένοι" και άλλα τέτοια που μόνο αυτοκράτορες έχουν απολαύσει, μαζί με φράσεις λατρείας που δείχνουν την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών στον αγώνα που κάνει η κυβέρνηση για να σώσει χρεοκοπημένες τράπεζες και τα κέρδη τοκογλύφων σε βάρος της ζωής των πολιτών, ήχησαν γλυκαίνοντας τον αέρα.
Χαρακτηριστικό σύνθημα συμπαράστασης ήταν το "έλα να ζήσεις εσύ ρε πούστη με πεντακόσια ευρώ", από αυτά που μπορούν να απαλύνουν την ντροπή και το πόνο στην ψυχή της Μεγάλης Μπουζουκομάνας, μειώνοντας αισθητά τις τύψεις που τον βασανίζουν για το ότι δεν δούλεψε ούτε μια μέρα στην ζωή του.
Οι πολίτες δείχνουν να καταλαβαίνουν ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει ένας κοπρίτης επαρχιώτικου γραφείου τύπου, είναι το να αναδειχθεί σε Υπομούργο μέσω του κομματικού σωλήνα.
Το κουσούρι με την Μπουζουκομανία δεν φαίνεται να παίζει κανένα απομειωτικό ρόλο στην θετικότατη γνώμη των πολιτών, αφού το μεγάλο έργο του στην καταστροφή του κάθε τομέα που ανέλαβε, όπως και οι ανεκτίμητες μαλακίες-ορόσημα που κατά καιρούς έχει ξεστομίσει, έχουν γράψει ιστορία με γράμματα χρυσά κι ανεξίτηλα.

Η Νάξος για μια ακόμα φορά αποθεώνει τον Στυλιανίδη, με το Κράξιμο της Μεγάλης Μπουζουκομάνας
========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.