Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

kalami.net: Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν γιά χρόνια τα αίσχη στην πόλη τους, αλλά επέλεξαν να μην μιλούν...!!!

Mε καθυστέρηση χρόνων, σύλληψη 53 ''μαφιόζων'', γιά εκβιασμούς, τοκογλυφία κ.ά.
Θεσσαλονίκη: Μιά πόλη που ''βρωμά'', με ναρκωτικά, ''μαφίες'', διαφθορά, ''μαύρη μαγεία'' κ.ά.
H διαπλοκή οργανωμένου εγκλήματος, πολιτικής-κομματικής ''μαφίας'' και ''επιφανών πολιτών''
Το ερώτημα: Πόσους θα προφυλακίσει και πόσους θα ελευθερώσει, η ''λαδιάρικη'' ... στη Θεσ/νίκη;
  Η Θεσσαλονίκη φημίζεται γιά τον ''καραγκιόζη'' δήμαρχό της, τα σκουπίδια, την ''λαδιάρικη'' Αστυνομία, την παραδικαστική Δικαιοσύνη, τους ''νονούς'' και μπράβους (γιά ''προστασία''), τις ''μαφίες'' (τοκογλυφία- εκβιασμοί κ.ά.), την -σε έξαρση- ''μαύρη μαγεία'', το εμπόριο ναρκωτικών και ''λευκής σαρκός'', τα παράνομα ''φρουτάκια''και παράνομες λέσχες, το ΣΔΟΕ με διεφθαρμένους υπαλλήλους που εκβιάζουν ωμά επιχειρήσεις γιά να επωφελούνται οικονομικά κ.ά... Η Θεσσαλονίκη είναι και η πόλη με τις περισσότερες εξωσυζυγικές σχέσεις. Γιά τους γνωρίζοντες, θεωρείται ένα απέραντο ''μπορντέλο'', το μεγαλύτερο των Βαλκανίων.
Oι 53 συλληφθέντες, που παρουσιάζονταν ως ''καθώς πρέπει'' πολίτες, είχαν συστήσει συνολικά 4 εγκληματικές οργανώσεις-συμμορίες.
''Mέλη'' τους, 3 εν ενεργεία αστυνομικοί, 2 δικηγόροι, στελέχη τραπεζών, δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, επιχειρηματίες, ''νονοί''-μπράβοι κ.ά...

(Περισσότερα)
O φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής αυτής οργάνωσης (Μάρκος Καραμπέρης), διέθετε στελέχη του κρατικού μηχανισμού (Χρήστος Παπαχατζής), συνεργαζόταν με τραπεζικά στελέχη μεγάλου βεληνεκούς, προστατευόταν από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και απολάμβανε την προστασία του εκκλησιαστικού, παρεκκλησιαστικού και επιχειρηματικού κυκλώματος του απατεώνα (προφυλακισμένου), ηγούμενου Εφραίμ.
Το ερώτημα είναι: Η Δικαιοσύνη στην Θεσσαλονίκη (γνωστή γιά τα παραδικαστικά κυκλώματα, αρνησιδικία, κ.ά.), θα δικάσει τους κατηγορούμενους γιά εκβιασμούς, τοκογλυφία κ.ά. ή θα την γλυτώσουν εξαιτίας...''μέσου'' ή σχετικών παρεμβάσεων; H Ελλάδα κατάντησε να είναι πολύ διεφθαρμένη χώρα, επειδή η Δικαιοσύνη δεν είναι ''τυφλή'' και απονέμεται μεροληπτικά. Μην ξεχνάμε ότι υπουργός Δικαιοσύνης σήμερα είναι ο... ''μπιρίμπας'', δηλ. ότι πιό άχρηστο έχει να επιδείξει το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά κι αυτό τα λέει όλα.
- Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν γιά χρόνια τα αίσχη στην πόλη τους, αλλά επέλεξαν να μην μιλούν.
- Διαβάζουμε σ' ελληνικά ΜΜΕ ότι -δήθεν- ο ''κολλητός'' του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο ''μαφιόζος'' (ΠΑΣΟΚ-ος) επικεφαλής του ΣΔΟΕ στην Θεσσαλονίκη (Χρ. Παπαχατζής), συνελήφθηκε με άλλους 52, γιά να... ''χτυπηθεί'' πολιτικά ο αντιπρόεδρος και υπουργός, που τον διόρισε. Δηλαδή, επειδή ήταν επιλογή, ως ''κομματάρχης''- κολλητός, του ''πολιτικού απατεώνα'', αντιπρόεδρου και υπουργού Οικονομικών, δεν έπρεπε να συλληφθεί;...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.