Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πριν... "λαλήσουν" οι εισαγγελείς... Παντελής "δίνει" Παντελή, αλλά με ελαφρυντικά!!!

Το απόστημα σπάει, η δικαιοσύνη έχει  τώρα τον λόγο:

Με τίτλο η "Ημερησία" αποκαλύπτει:
Π.Οικονόμου: «Εγώ έδωσα την εντολή να λυθεί το θέμα με τους βενζινοπώλες. Ο τρόπος ήταν επιλογή του Καπελέρη»
Οτι η εντολή για να λυθεί το θέμα με τους βενζινοπώλες στην υπόθεση του συστήματος "Ηφαιστος" ήταν δική του, παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, μιλώντας στο Mega. Ωστόσο, όπως τόνισε, ο τρόπος για το πώς θα λυνόταν το ζήτημα δεν ήταν δική του απόφαση, αλλά επιλογή του Γ.Καπελέρη...

Για να δούμε τι θα μας δώσει και η εισαγγελική έρευνα...

Προς το παρόν ένα πολύ καλό τραγούδι "σοσιαλιστικό" για χαλάρωμα:



Σχετικό από MEGA:

Την εντολή για την επίλυση του θέματος που είχε προκύψει με τους βενζινοπώλες και τις εκπρόθεσμες καταχωρήσης προστίμων στο σύστημα Ήφαιστος που προκάλεσε τη δίωξη του γενικού γραμματέα κ. Καπελέρη είχε δώσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Ωστόσο, διαχώρισε τη θέση του αναφορικά με τον τρόπο επίλυσης του ζητήματος το οποίο "ανέλαβε ο κ. Καπελέρης να το λύσει".

Σημείωσε μάλιστα ότι αν η επιλογή ήταν δική του θα είχε και την υπογραφή του. "Η θέληση του υπουργείου ήταν να αντιμετωπιστεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα. Ο τρόπος της αντιμετώπισης ήταν επιλογή δική του", ισχυρίστηκε. Αναφορικά με την δίωξη που ασκήθηκε στον κ. Καπελέρη, ο κ. Οικονόμου πήρε θέση λέγοντας ότι "κακώς διώκεται" καθώς στην ουσία του θέματος έχει δίκιο.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι τα πρόστιμα για τα οποία γίνεται λόγος ήταν παραβάσεις και όχι λαθρεμπόριο ενώ για το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, τους τελευταίους έξι μήνες είπε ότι έχουν γίνει πράγματα που δεν είχαν γίνει επί πολλά χρόνια.

Σχετικά με τη δημοσιονομική κυριαρχία της χώρας, είπε ότι έχει περιοριστεί αφού "οι δανειστές είπαν ότι θα σας δανείσουμε με αυτές τις προϋποθέσεις, άρα μερικά πράγματα που θες να κάνεις δεν μπορείς και κάνεις μερικά που δεν θες".

Για τα έσοδα τόνισε ότι "αν υπάρχει απόκλιση θα είναι λιγότερο από 1%" και σημείωσε ότι τον Δεκέμβριο οι εισπράξεις εσόδων πήγαν πολύ καλύτερα από ο,τι πέρυσι το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Τόνισε ότι υπάρχει κίνδυνος επιβολής νέων μέτρων αλλά ότι το εάν θα επιβληθούν και το ποια θα είναι αυτά τα μέτρα θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους που -σύμφωνα με την αίσθηση του κ. Οικονόμου- θα ολοκληρωθούν εντός του μήνα.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.