Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της ΔΕΗ για να μη κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους το πλήρωσαν


ΓΙΩΡΓΟΣ KAΛΟΥΔΗΣ - ΤΑΣΟΣ ΤΟΜΠΡΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ κ. Γιάννη Τρεπεκλή, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβ.κ. Γιάννη Ρίγγα.

  Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της ΔΕΗ για να μη κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους το πλήρωσαν.

                                           Παρασκευή 18-1-2012

  Σήμερα το πρωί οι Γιώργος Καλούδης και Τάσος Τόμπρος, ως εκπρόσωποι του πρώτου Αντιμνημονιακού Κινήματος της Κέρκυρας κατά των Χαρατσιών, επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο τον Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Γιάννη Τρεπεκλή και ζήτησαν υπό την ηγεσία του Δήμου Κερκυραίων και τη συμπαράστασή τους αλλά και του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, ο οποίος σε ανάλογη επίσκεψη είχε εκδηλώσει τη συμπαράστασή του, να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα και να ζητηθεί και Προσωρινή Διαταγή με την οποία να διατάσσεται η ΔΕΗ να μη κόψει το ρεύμα σε όσους το έχουν πληρώσει, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι.
   Ήδη ο Δήμος είχε συγκεντρώσει 600 αιτήσεις συμπολιτών μας που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν το χαράτσι και έχει στείλει εξώδικο-προειδοποίηση στη ΔΕΗ να μη κόψει το ηλεκτρικό  ρεύμα από τους συγκεκριμμένους. Χαρακτηριστικό της Νέο-Βαρβαρότητας των κυβερνώντων είναι ότι είχαν δώσει προσωρινή εντολή στη ΔΕΗ να μη παραλάβει το εξώδικο, και θυροκολλήθηκε. Άλλωστε τα ίδια νομικά αποτελέσματα παράγει.
   Σε αυτούς προστίθενται άλλοι 200 που είχαν καταθέσει τις δηλώσεις στο Εργατικό Κέντρο, υπό την εποπτεία της κ. Σοφίας Λίβερη. ...
       Ελήφθη η απόφαση να ασκηθούν να ασφαλιστικά μέτρα και να ζητηθεί και προσωρινή Διαταγή. Επειδή είναο πάρα πολλοί οι συμπολίτες μας θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για τη τεκμηρίωση των 800 περιπτώσεων, όχι μόνον για την αντισυνταγματικότητα, για την οποία έχουν πάρει θέση ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, αλλά της αδυναμίας του κάθε ενός να πληρώσει.

  Πρόκειται για  κτηνωδία να υπάρχει κοινοβούλιο και να ψηφίζει το κόψιμο του ρεύματος όταν ο καταναλωτής έχει πληρώσει το ηλ.ρεύμα αλλά δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι.  Είναι συνένοχοι οι βουλευτές και οι βουλευτίνες που το ψήφισαν αλλά και όσοι στηρίζουν τέτοιες πολιτικές από το άλλοτε ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. και από το ΛΑΟΣ και έχουν το θράσος οι ίδιες-ίδιοι αλλά και άλλες-άλλοι να ζητούν και τη ψήφο του λαού για να πούν μετά ότι ο λαός τους επιβράβευσε και να κάνουν τα ίδια ΚΑΚΑ αλλά και χειρότερα.
  Οι ίδιοι που κυβερνούσαν και χρεωκόπησαν τη χώρα αυτοχρίστηκαν σωτήρες μας από τους ίδιους τους εαυτούς τους που  κατέστρεψαν,  όπως ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος αυτοχρίστηκε σωτήρας του έθνους και έκανε την αμερικανοκίνητη χούντα το 1967.
 
Αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο κλειστό πολιτικό σύστημα, που παράγει διεφθαρμένους και ακατάλληλους πολιτικούς-επαγγελματίες, πρέπει να ανατραπεί.
   Ένα παράδειγμα: Ο Εφραίμ Κουτσού, ως δωροδόκος είναι στη φυλακή, αλλά οι δωρολήπτες υπουργοί και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. είναι ελεύθεροι, διότι τα δικά τους εγκλήματα παραγράφονται μέσα σε 1-2 χρόνια.

      Εάν δεν ξεσηκωθεί η νεολαία και ο λαός, να εκλεγεί ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, να τροποποιηθεί το Σύνταγμα,
να παύσει το ακαταδίωκτο και η ατιμωρησία υπουργών και βουλευτών, να περάσουν οι εξουσίες στο λαό, να γίνει πραγματική αποκέντρωση και φυσικά να ανατραπούν  το Μνημόνιο, η ξένη κατοχή  και αυτή η εγκληματική πολιτική, τότε δεν έχει  κανένα μέλλον ο τόπος.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.