Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ": Καταστρέφουν την Ελλάδα


         Μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, κάηκαν οι ελπίδες της Ελλάδας. Έξω από αυτήν, οι κουκουλοφόροι έκαψαν και λεηλάτησαν περιουσίες πολιτών. 
Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας κ. Σόϊμπλε ,δήλωσε ότι:
 «σήμερα μετά από δύο χρόνια, η χώρα μου και η ΕΕ μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία μία Ελληνική χρεοκοπία».
Δοθέντος ότι η χώρα μας είναι σήμερα σε δυσμενέστερη οικονομική κατάσταση από ότι ήταν πριν δύο χρόνια, σημαίνει ότι δουλεύαμε για εκείνους και όχι για εμάς. Σημαίνει ότι επί δύο χρόνια οι Έλληνες δούλευαν στα καταναγκαστικά έργα της Γερμανίας, για να κτίσουν με τον ιδρώτα και το αίμα τους, το ανάχωμα σε μια προγραμματισμένη Ελληνική χρεοκοπία.    Κατά τα λοιπά, με κουκούλες η με γραβάτες, οι εγχώριοι υπηρέτες του Στόϊμπλε καταστρέφουν την χώρα.    
 Η Ελλάδα εκτελείτε και ατιμάζεται. Είναι  κατεπείγουσα η συγκρότηση ενός ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,για να στείλει  κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να αναστήσει τις ελπίδες των πολιτών...

 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου,

Χαράλαμπος Αργυριάδης


Θεσσαλονίκη: Ερμού 55, Τ.Κ546 23,Τηλ. 2310.268333 fax 2310.262830
Αθήνα: Νικοδήμου 2, Σύνταγμα Τ.Κ.105 57 Τηλ. 210.3314314  fax 210.3217771
Ιστοσελίδες: www.papathemelis.gr, www.danagennisi.gr


=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.