Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Φίμωσαν τον Καζάκη - Ντροπή τους (Upd)

Μετα την εκπομπή:




Η Ραδιοφωνική Εκπομπή ΑΕ των ΜάνουΚακλαμάνου και Δημήτρη Καζάκη στον Ρ/Φ σταθμό Ράδιο 9 στη συχνότητα 98,9 ΠΑΥΘΗΚΕ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ - ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ!

Ακούστε την τελευταία εκπομπή:




Σχόλιο: Το σύστημα μπορεί να είναι αήττητο δεν είναι ανίκητο όμως 
Εμείς θα στηρίξουμε το σύντροφο Καζάκη.
Η φίμωση της αλήθειας και η τρομοκρατίας δεν θα περάσουν

Η Συντακτική ομάδα

UPDATED 

Γιατί διακόπηκε η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9

     Η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις "άνωθεν υποδείξεις". Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει "υπόδειξη" αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ' αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να "περάσει" οπωσδήποτε. Η "γραμμή" που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: "πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση".
      Παρά την "άνωθεν υπόδειξη" η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα "γραμμή". Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε "άνωθεν υποδείξεις", αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.

10/9/2012
Δημήτρης Καζάκης
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.