Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση Βενιζέλου σε ερώτηση του "Ριζοσπάστη". Δηλώσεις Α. Παπαρήγα (Βίντεο) - Επιστολή Α. Τσίπρα

Για τη χθεσινοβραδινή συμφωνία του Γιουρογκρούπ έχει κάνει αναλυτική ανάρτηση ο σύντροφος Γ.Σ και δεν έχουμε κάτι περισσότερο να προσθέσουμε.

Φτιάξαμε όμως ένα βιντεάκι με την απάντηση που έδωσε στον δημοσιογράφο του "Ριζοσπάστη" ο Ε. Βενιζέλος, στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε,και στο οποίο βιντεάκι παραθέτουμε τις δηλώσεις της Α. Παπαρήγας.
Μην περιμένετε να σχολιάσουμε την απάντηση Βενιζέλου. Ο τύπος ως συνήθως παρουσιάζει μια αντεστραμμένη πραγματικότητα και επιδίδεται σε άκρατη κινδυνολογία "περί πτώχευσης του ελληνικού κράτους".
 Επίσης δεν έχει νόημα να προσθέσουμε τις ανακοινώσεις των αστικών κομμάτων. Κινούνται όλες στο ίδιο μήκος κύματος με την δήλωση του προέδρου του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλου ότι πρόκειται:"για την καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να πετύχει η Ελλάδα".


Με την ευκαιρία παραθέτουμε την επιστολή Α. Τσίπρα προς τους αρχηγούς των κρατών της Ευρωζώνης, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ. Σουλτς:



Επιστολή ΒΟΜΒΑ Τσίπρα: "Ο ελληνικός λαός, μόλις αποκαταστήσει την Δημοκρατία, θα επιφυλαχθεί να αναγνωρίσει ή να τηρήσει τις συμφωνίες!"


Επιτέλους βρέθηκε Εθνική Λύση στη προδοσία

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.