Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

'Ετσι θα "δέσουν" τους αρχηγούς[για να συνεχίσουν την προδοτική πολιτική τους] They support the objectives and policies and have indicated )

Με αυτό το κείμενο η τρόικα ζητά γραπτές δεσμεύσεις από όλα τα κόμματα για τις απαιτήσεις της   που περιλαμβάνονται στο νέο "μνημόνιο".
Πρόκειται για μια φράση -κάτω από την οποία οι πολιτικοί αρχηγοί θα κληθούν να βάλουν την υπογραφή τους- που είναι γραμμένη σε μια από τις σελίδες του αγγλικού κειμένου-"μνημονίου" της τρόικας.

"This letter memorandum and attachments has been reviewed  by leaders of the
coalition parties supporting the government. They support the objectives  and
policies and have indicated that they will not pursue policies that are
inconsistent with them
".
Η μετάφραση:

"Αυτό το κείμενο του μνημονίου και τα συνημμένα έχουν αξιολογηθεί από τους ηγέτες των κομμάτων που υποστηρίζουν την κυβέρνηση. Υποστηρίζουν τους στόχους και τις πολιτικές και έχουν σημειώσει ότι δεν ακολουθήσουν πολιτικές που είναι διαφορετικές από αυτές", γράφει το κείμενο που θα "δέσει" τους αρχηγούς των κομμάτων και όπως πληροφορούμαστε αποτελεί μέρος έγγραφο που προσομοιάζει με...συμβολαιογραφικό έντυπο.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.