Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο «κονφερανσιέ», η χούντα και ο Καραμπέρης



Ο Γ.Καρατζαφέρης απάντησε στη χθεσινή κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τον χαρακτήρισε «κονφερανσιέ» της τρόικας. «Είναι αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο» είπε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Με το ίδιο σκληρό ύφος ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρεται τόσο στην εμπλοκή του υποψήφιου αντιπεριφεριάρχη του ΛΑΟΣ στο κύκλωμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης όσο και στην 7ετία.

«Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του ‘’κονφερασιέ’’ της Τρόικας. Και κατέφυγε στη γνώριμη για αυτόν τακτική της λάσπης. Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών».

Ανταπαντώντας το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ επιτέθηκε εκ νέου στον κ. Τσίπρα: «Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα, ότι στις τάξεις του ΛΑΟΣ δεν φιλοξενούνται ληστές, τρομοκράτες, έμποροι όπλων και άλλες συναφείς... αναρχικές δυνάμεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας μπορεί να απευθυνθεί στους κορυφαίους συνεργάτες του στον Συνασπισμό κ.κ. Δραγασάκη, Βούτση και Κουράκη». ...

Το επεισόδιο ήρθε μετά την σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΛΑΟΣ εναντίον των κομμάτων της Αριστεράς κατά την κοπή της πίτας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. «Οι κρεμασμένοι της Αριστεράς δεν μπορούν να μιλάνε για σχοινί. Η λάσπη δεν κολλάει σε μας» είχε πει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.