Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ;

Γιά να σωθεί η πατρίδα μας χρειάζεται ΗΓΕΤΕΣ, όχι μηδενικά, όπως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί-κομματικοί ''καραγκιόζηδες'' που έχει σήμερα.
''Οι ηγέτες ενδιαφέρονται γιά τις επόμενες γενιές. Οι πολιτικοί ενδιαφέρονται γιά τις επόμενες εκλογές'' (Σαρλ Ντε Γκολ).
Oι ανίκανοι, ανεύθυνοι και διεφθαρμένοι 'Ελληνες πολιτικοί, ειδικά των δύο κομμάτων ''εξουσίας'' (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), πρόδωσαν την Ελλάδα, πήραν στον λαιμό τους έναν ολόκληρο λαό και ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι, εξαπατώντας συστηματικά!
Η Ελλάδα, έχει κράτος απόλυτα διεφθαρμένο, εκνευριστική γραφειοκρατία, υπολειτουργούσα ''Δικαιοσύνη'', νεόπλουτους πολιτικούς με ''ατιμωρησία, ασυλία και παραγραφή''... 'Εχει γιά ''πρόεδρο Δημοκρατίας'' έναν γραφικό υπερήλικα πλουσιοπάροχα αμοιβόμενο που τον ''κράζει'' ο λαός, έχει γιά πρωθυπουργό διορισμένο δουλοπρεπή τραπεζίτη κι έχει γιά αρχηγούς κομμάτων ''επαγγελματίες'' εξουσιομανείς, παπατζήδες.  ...


Μην ξεχνάμε ότι η πολιτική-κομματική χούντα (ειδικά των διεφθαρμένων κομμάτων των αλητο-κλεφτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), κατάστρεψε την Ελλάδα. (Αφού ο λαός της Ελλάδας τους ψηφίζει και ΔΕΝ αντιδρά, καλά να πάθει.
'Οπως κατάντησε, δηλ. αφασία, αυτοί του πρέπουν για ηγέτες) -
Θυμίζουμε ότι αρχές 2011 η ελληνική κυβέρνηση είχε εξαγγείλει ''πανηγυρικά'' την έκδοση ''Ομόλογου της Διασποράς'' γιά 3 δισ. ευρώ, με αρχή από τις ΗΠΑ, Φθινόπωρο 2011.
Ουδέποτε έγινε πραγματικότητα, επειδή οι Ομογενείς είπαν ''ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε''. - Θυμίζουμε ότι τα χρήματα των Ομογενών γιά βοήθεια στους συνέλληνες (σεισμοί σε Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα, πυρκαγιές δυτ. Πελοπόννησο 2007 κ.ά.) ΚΛΑΠΗΚΑΝ από τις διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις και ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν γιά τον σκοπό που στάλθηκαν.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.