Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

kalami.net: Εξευτελίστηκαν πάλι οι ανίκανοι ''καραγκιοζο''-αρχηγοί των 3 κομμάτων της συγκυβέρνησης [Φαρσοκωμωδία η διάσωση της Ελλάδας]

 Οι δουλοπρεπείς και γελοίοι (Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης) αν κι έβαλαν τα ''παπαγαλάκια'' τους να ομιλούν για ''σθεναρή στάση'' απέναντι στην τρόϊκα και άλλα κωμικά, συμφώνησαν σε όλα, δηλαδή στην υποδούλωση της Ελλάδας, χωρίς καν ν' αντισταθούν: "Συμφωνία σε όλα εκτός από ένα σημείο", η ανακοίνωση του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου λίγες ώρες μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (8 Φεβ. '12).
 Αυτοί οι ξενόδουλοι πολιτικοί απατεώνες οδηγούν έναν λαό στην εξαθλίωση και ''υποδούλωσαν'' την Ελλάδα

 (Wall Street Journal) Greek government agrees to savage cuts, but troika demands more... (Read
[Διαβάστε το μεταφρασμένο κείμενο]

Spiegel: Φαρσοκωμωδία η διάσωση της Ελλάδας, μόνη λύση η χρεοκοπία

Το νέο πακέτο θα επιβαρύνει περισσότερο τους 'Έλληνες, τονίζει το γερμανικό περιοδικό.
Και επικρίνει την στάση, τόσο της γερμανικής και της γαλλικής κυβέρνησης, όσο και της Αθήνας, καλώντας όλες τις πλευρές να προχωρήσουν «στην πιο έντιμη λύση, δηλαδή την χρεοκοπία» με ένα ''σχέδιο Μάρσαλ'' για την Ελλάδα.

Tο γερμανικό περιοδικό θέτει το ερώτημα τι είδους πακέτο διάσωσης είναι, αφού οδηγεί σε βαθύτερη ύφεση, εκτόξευση της ανεργίας, διόγκωση του χρέους και απομόνωση της χώρας και του τραπεζικού της συστήματος από τις αγορές «χωρίς να δίνει την παραμικρή ένδειξη πως κάτι μπορεί να βελτιωθεί»... 
Το νέο πακέτο, θεωρεί ο σχολιαστής, απλά θα αναβάλει τα προβλήματα και θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τους 'Eλληνες πολίτες. 
«'Hρθε η ώρα για μία πολιτική ομολογία:
Η πρακτική "μαστίγιο και καρότο απέτυχε, δεν έχει εφαρμογή η ιδέα πως η χώρα μπορεί να ελευθερωθεί από το βάρος του χρέους της με σκληρά προγράμματα λιτότητας και υπό όρους πακέτα βοήθειας», υποστηρίζει.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.