Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

kalami.net, Πρόταση: Η πιό απλή λύση γιά να βοηθήσουμε τα αδέλφια μας στην Ελλάδα

Είμαστε περίπου 1.5 εκατομ. 'Ελληνες ή Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής στις ΗΠΑ.
Αν δώσουμε από 2 (δύο) δολάρια την εβδομάδα, μαζεύουμε 12 εκατομμύρια τον μήνα.
Με 12 εκατομ. δολάρια κάθε μήνα σώζονται ΠΟΛΛΕΣ οικογένειες στην πατρίδα.

Σε ότι αφορά τις ''κινήσεις'' γιά ''Επιτροπές'' από προεδροπαράγοντες ή ''πρωτοβουλίες'' από την άχρηστη Αρχιεπισκοπή Αμερικής γιά να μαζευτούν δήθεν χρήματα, η Ομογένεια έχει πικρή πείρα.
Σε τέτοιες ώρες χρειάζεται μόνο δράση, όχι φιγουρατζήδες με ''Επιτροπές'' και ''πρωτοβουλίες''.

Που είναι οι ''ελλαδέμποροι'' των Ομογενειακών μας Οργανώσεων στις ΗΠΑ; 
Γιατί κρύβονται και δεν βοηθούν με έργα τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας; 
- Η Οργάνωση των ''ασπόνδυλων Ομοσπόνδυλων'' του γκέττο Αστόριας, που ονομάζεται ''Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης'', έχει κέρδος, κάθε χρόνο από την παρέλαση για την 25η Μαρτίου, περίπου 150.000 δολ., χρήματα από εισφορές Ομογενών. Γιατί δεν τα διαθέτει εφέτος γιά τους δεινοπαθούντες αδελφούς μας στην Ελλάδα; Εκτός από μιά παρέλαση-καρνάβαλο, ας κάνει και κάτι καλό-χρήσιμο. - Που είναι οι υπόλοιπες Ομοσπονδίες και παν-Ενώσεις; Σύλλογοι και Οργανώσεις; 'Εχουν χρήμα από εισφορές Ομογενών στα ταμεία τους.
Γιατί oι ''καρεκλοκένταυροι'' ηγετίσκοι τους, που ''πουλάνε Ελλάδα'', σιωπούν και κρύβονται; - Από την φιλοχρήματη φιλελληνική Αρχιεπισκοπή Αμερικής, δεν περιμένουμε κάτι καλό.  ...
Αυτή μαζεύει χρήμα, μόνο γιά τις ''ανάγκες'' της. - Από το (ουσιαστικά ανύπαρκτο) ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), σίγουρα οι 'Ελληνες δεν περιμένουν οτιδήποτε.
Οι ''ηγέτες'' του, ως... δημόσιοι υπάλληλοι, μόνο έπαιρναν χρήμα από τις διεφθαρμένες ελληνικές κυβερνήσεις γιά ''φιέστες'' και λοιπά χαζά.

Γενικό Προξενείο Ελλάδας, Νέα Υόρκη: 
Μία από τα ίδια Κατάργησαν τις εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος, καθιέρωσαν τις εβραιο-ισραηλινές Η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση: «In the presence of His Eminence Archbishop Demetrios. The Consul General of Greece Mr. Georgios Iliopoulos, cordially invites YOU to the "Holocaust Remembrance Day of the Greek Jewry" on Wednesday, February 15, 2012 at 6:30 p.m. Attendance by invitation only». Και ο νέος γεν. Πρόξενος -ανάλαβε Ιανουάριο- τα ίδια κάνει...
Οι εκδηλώσεις γιά το ολοκαύτωμα καθιερώθηκαν τα τελευταία 5 χρόνια με εντολή του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.
Το γελοίο υπουργείο όμως, κατάργησε εκδηλώσεις στα προξενεία μας, ακόμα και γιά την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου. Να δούμε, με τα ολοκαυτώματα εις βάρος της Ελλάδας, πότε θ' ασχοληθούν οι πρέσβεις, πρόξενοι και λοιποί διπλωματικοί ''τουρίστες'' μας, στις ΗΠΑ και αλλού.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.