Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Αποδοκιμασίες εις βάρος βουλευτών στη Ρόδο















από "syndesmoseeneoirakleio"

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρόδο, στην παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου όπου παραβρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.

Τα μέλη ομάδας «αγανακτισμένων» πολιτών, αφού επί αρκετή ώρα αποδοκίμαζαν τους πολιτικούς με υβριστικά συνθήματα, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και εκσφενδόνισαν προς την εξέδρα των επισήμων γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παρέλαση. ...



Οι πολιτικοί αποχώρησαν και οι «αγανακτισμένοι» πολίτες παραμένουν στο σημείο πολιορκώντας την εξέδρα, όπου βρίσκονται οι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας. (ethnos) ========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.