Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η φρίκη της ηλεκτρονικής τυρρανίας - Μέσω των ιστοσελίδων "κοινωνικής δικτύωσης" αναγνώριση προσώπων σε διαδηλώσεις

 
Πριν απο λίγο ο φίλος μας Αλεξέι μας έστειλε ένα e-mail το περιεχόμενο του οποίου αποκαλύπτει ένα κομμάτι του αναπτυσσόμενου παγκόσμιου ολοκληρωτισμού και συγκεκριμένα αυτό που αφορά το ηλεκτρονικό φακέλωμα και εν γένει την εξέλιξη της ηλεκτρονικής μορφής της σύγχρονης τυραννίας.
Έτσι λοιπόν μια απλή φωτογραφία ενός πλήθους διαδηλωτών μπορεί να γίνει ένα "χρήσιμο εργαλείο" όχι μόνο στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών, που αναμφισβήτητα διαθέτουν πιο εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης και αναγνώρισης,αλλά και οποιουδήποτε έχει την επιθυμία η πιο σωστά την διαστροφή να παίξει το ρόλο του πράκτορα.
Το παρακάτω e-mail το αφιερώνουμε εξαιρετικά σε όσους μας έλεγαν ευφάνταστους συνωμοσιολόγους,φοβικούς ή εχθρούς της τεχνολογίας ( Στο e-mail  δεν αναφέρεται αν το περιεχόμενο προέρχεται από  δημοσίευση  κάποιου ιστολογίου  ή ιστοσελίδας και για αυτό ...δεν  σημειώνουμε την πηγή)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ! 

Τοποθετήστε το δρομέα οπουδήποτε μέσα στο πλήθος και κάντε διπλό κλικ μερικές φορές και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη φέτα του ποντικιού για μεγέθυνση.
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από Port Moody και δημοσιεύεται στην Tri-City News 24, Ιουνίου.
Η αναγνώριση των προσώπων μέσα στο πλήθος....
Εδώ είναι ένα πλήθος πριν από την εξέγερση στο Βανκούβερ.
Μπορείτε να  βρείτε το κεφάλι και το πρόσωπο με εκπληκτική σαφήνεια κι ευκρίνεια .
Είναι τρομακτικό. Μπορείτε να δείτε - και  τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου - και υπήρξαν χιλιάδες! Προστασία προσωπικών δεδομένων????
Επίσης, μόλις πατήσετε και το TURN OFF GigaTag.
επάνω στο μαύρο πλαίσιο έξω από φώτο  ,θα δείτε όσα είδα κι άγω!
αν κατάλαβα καλα σας δείχνει ονομαστικά όλους  όσους   μπορούν  να   ταυτοποιήσουν    μέσω  όλων των  site  κοινωνικής  δικτύωσης ,όχι μόνο του  facebook!!...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.