Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Α. Νταβέλης ανάδοχος για τις υπηρεσίες 
"ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ" 

ΜΕ 24.600 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ
Μετά τους αγώνες που έδωσε όντας συνδικαλιστής επί σειρά ετών και τελευταία μάλιστα διατελών και Πρόεδρος του Σωματείου στην Καθαριότητα του Δήμου Πειραιά, αποφάσισε να αλλάξει ρότα στην ενασχόλησή του με τα κοινά, αποδεχόμενος την πρόταση του Δημάρχου Πειραιά κου. Βασίλη Μιχαλολιάκου (από δηλώσεις), να τον τοποθετήσει "δεξί χέρι" του ως ειδικό σύμβουλο .
Ιδιότητα "αλληλένδετη" (;) άλλωστε με την προηγούμενη που κατείχε.
Ο λόγος για τον Αλ. Νταβέλη που υπήρξε για πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος του "Συλλόγου Εργαζομένων Δ. Πειραιά", εκλεγμένος πολλές φορές αντιπρόσωπος στα Συνέδρια της ΠΟΕ - ΟΤΑ, εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΠΟΕ - ΟΤΑ στο τελευταίο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του "Σωματείου Οδηγών - Μηχανικών & Εργ/των Δ. Πειραιά" περνώντας από τις θέσεις του Γεν. Γραμματέα, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου μέχρι την ημέρα της παραίτησής του, λόγω πρόωρης συνταξιοδότησης...
Σήμερα πληροφορηθηκαμε ότι έγινε ανάδοχος με αμοιβή (24.600 ΕΥΡΩ) , που θα κάνει κάτι που όπως παραδέχεται η ίδια η απόφαση δεν μπορούν να το κάνουν οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου:
!!!

Για την ιστορία : στις 7/2 έγινε η μελέτη, στις 8/2 την ενέκρινε ο Δήμαρχος ,στις 13/2 έγινε η προσφορά του μοναδικού υποψήφιου ανάδοχου και στις 28/2 τελειώσαμε.
Ούτε μήνας....
Τα συμπεράσματα δικά σας...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.