Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛA - "Ελεεινοί, Χυδαίοι, Σιχαμεροί"



Δεν ξέρουμε πράγματι από τι πάστα ανθρώπου είναι φτιαγμένος ο πρώην ιπποκόμος του Γιώργου Παπανδρέου, Πάνος Μπεγλίτης. Στο ΣΚΑΙ το πρωί ο κ. Μπεγλίτης, ρωτήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου συνταξιούχου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: "αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου."
Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου:
"Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία", ο κ. Μπεγλίτης απάντησε: " Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του...Μόνο σεβασμός".
Οι κρίσεις σε σας. Εμείς έχουμε να πούμε μόνον τούτο:
 Αυτά τα πολιτικά ανδρείκελα που εξ αιτίας τους κατάντησε έτσι η κοινωνία, θα τα ξαναψηφίσουμε;



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.